ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

 

 

 

 

ΛΥΚΕΙΟ_ΘΗΡΑΣΕν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο σύλλογος μας είναι αναγκασμένος για μια ακόμα φορά , να σας καλέσει να δώσετε άμεση αλλά και οριστική λύση στο οξύτατο στεγαστικό πρόβλημα του κτιριακού μας συγκροτήματος.

Η άμεση αντικατάσταση της μιας εκ των τριών προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας λόγο βεβαιωμένης ακαταλληλότητας με την από 5/4/2016 έκθεση αυτοψίας της τεχνικής σας υπηρεσίας , είναι πλέον επιβεβλημένη και αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργιά της σχολικής μας μονάδας.

Οι αίθουσες αυτές, θα έλυναν προβλήματα. Ουδείς τολμά να τις αποπερατώσει.

Οι αίθουσες αυτές, θα έλυναν προβλήματα. Ουδείς τολμά να τις αποπερατώσει.

Τόσο η διεύθυνση του Γενικού Λυκείου Θήρας με σειρά εγγράφων της ,όσο και η Περιφερειακή δ/νση Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, σας ενημέρωσαν έγκαιρα για το σοβαρότατο πρόβλημα λειτουργίας της σχολικής μονάδας λόγο αύξησης των εγγεγραμμένων μαθητών για την νέα σχολική χρονιά.

 

 

Σε αυτά τα κοντέινερ, γίνονταν μαθήματα (φωτό αρχείου)

Σε αυτά τα κοντέινερ, γίνονταν μαθήματα (φωτό αρχείου)

Είναι άμεση και πέραν της νομικής ,ηθική υποχρέωση της Δημοτικής μας αρχής, απέναντι στους μαθητές του Λυκείου μας , να αντικαταστήσει πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς την ακατάλληλη προκατασκευασμένη αίθουσα, αλλά συγχρόνως να δώσει μια οριστική λύση στο στεγαστικό πρόβλημα του σχολείου με την νομιμοποίηση και αποπεράτωση του <<νέου>> κτιριακού συγκροτήματος .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *