ΣΠΟΥΔΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ Η ΚΙΝ. ΛΕΣΧΗ ΘΗΡΑΣ

 

 

klthΗ Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας (Κ.Λ.Θ.), συνεχίζοντας την παρουσία της για 24η χρονιά στα πολιτιστικά δρώμενα της Θήρας, πληροφορεί τους φίλους και τα μέλη της ότι η έναρξη της φετινής περιόδου προβολών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 05/11/16.

Η Κ.Λ.Θ. για το πρώτο μέρος του προγράμματος της (από 05/11/2016 έως 17/12/2016) έχει προγραμματίσει την προβολή των παρακάτω ταινιών:

05-Νοε «Αστακός »
12-Νοε «Η ολοκαίνουργια Καινή Διαθήκη »
19-Νοε «Ο λύκος της ερήμου »
26-Νοε « PRIDE »
03-Δεκ « Black souls / Anime nere »
10-Δεκ « Trouman »
 17Δεκ« H ελιά » 

Οι προβολές των ταινιών πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του Οινοποιείου ΜΠΟΥΤΑΡΗ στο Μεγαλοχώρι στις 20.45.

Και αυτή τη χρονιά, συναισθανόμενοι την δύσκολη οικονομική συγκυρία, διατηρήσαμε σε πολύ χαμηλή τιμή την συνδρομή των μελών μας: 10 € + την πρώτη ταινία δωρεάν  – 5 € εισιτήριο για τις υπόλοιπες ταινίες ή εφάπαξ συνδρομή 70 € – ελεύθερη είσοδο για όλες τις προβολές .  Η τιμή του εισιτηρίου για τα μη μέλη έχει διαμορφωθεί στα 6 €.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προβολών στην ιστοσελίδα της Κ.Λ.Θ.:  www.kileth.gr

Η Κ.Λ.Θ. ευχαριστεί το κοινό της που την στήριξε όλα τα χρόνια της λειτουργίας της και την παγίωσε σαν ένα ζωντανό χώρο πολιτισμού και συνάντησης των κατοίκων του νησιού.

Το Δ.Σ. της  Κ.Λ.Θ. ευχαριστεί θερμά το Οινοποιείο ΜΠΟΥΤΑΡΗ και τους ανθρώπους του, που και αυτό το έτος στηρίζουν την προσπάθειά της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *