ΣΠΟΥΔΑΙA ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΥ

ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 3-0 ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

Screenshot_10
Aναδημοσίευση από το cyclades24.gr

 

 

“Πέρασε σαν τρένο απ΄ την Σύρο ο Πανθηραϊκός κερδίζοντας τον Α.Ο Σύρου με 0-3 στο γήπεδο της Άνω Σύρου.
Η ομάδα της Σαντορίνης σαφώς καλύτερη, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και κατάφερε να προηγηθεί στο 22ο λεπτό, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούκα. Η πίεση του Πανθηραϊκού συνεχίστηκε και στο 52′ ο Γκουτσούλας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το 0-2. Το τελικό 0-3 ήρθε με αυτογκόλ του Μουράι στο 74ο , έπειτα από προσπάθεια του Περιάλη από τα αριστερά και αφού δημιουργήθηκε μια σύγχυση στην μικρή περιοχή, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Πανθηραϊκού.
Η ομάδα της Σαντορίνης πήρε την 4η νίκη της στη Β φάση και με το +3 του πρώτου γύρου έφτασε τους 15 βαθμούς. Πολύ χαμηλά έμεινε η ομάδα της Σύρου, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση με 5 βαθμούς.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι και χειροκρότησαν στο τέλος και τις δύο ομάδες.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους κ. Μουτάφη και κ. Ρούσσο.
ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης) Πρίντεζης, Καρίμαλης, Μαραγκός (62΄ Πρίντεζης Λ.), Κόκκαλης, Μουράι, Ρούσσος, Βαβουράκης, Μπαλόπιτας (89΄ Καπετανάκης), Λούσας, Ραμπαβίλας (76΄Γκούφας), Αμπντούλ.
Πανθηραϊκός Α.Ο (Αρχοντάκης) Τσουκαλάς, Νικολάου, Στρατηγάκης, Κρεμμύδας, Ρουσσάκης, Λούκα, Περιάλης, Γκουτσούλας, Βέρμπης, Μπρέσκα (89΄Σιγάλας), Κωλέτσης”.

 

VIDEO:

 

Screenshot_9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *