ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΠΑΪΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ι. ΔΑΛΕΖΙΟ

 Δήλωση του Δημήτρη Μπάιλα πρώην Νομάρχη Κυκλάδων για το θάνατο του  πρώην Ν.Σ. Γιάννη Δαλέζιου                                           

 

 

 

.Δημήτρης Μπάιλας, πρώην Νομάρχης- Στέλεχος Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Δημήτρης Μπάιλας, πρώην Νομάρχης Κυκλάδων

“Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα καθυστερημένα τον  θάνατο του πρώην Νομαρχιακού Συμβούλου ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΛΕΖΙΟΥ , με τον οποίο 8 ολόκληρα χρόνια συνεργαστήκαμε ΑΡΙΣΤΑ στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Κυκλάδων. Η διακοπή της συνεργασίας μας, εξ΄ αιτίας  της κατάργησης της Νομαρχίας έγινε αιτία να μη γνωρίζω την κατάσταση της υγείας του τον τελευταίο καιρό.

Έτσι το ξαφνικό  άγγελμα του θανάτου του με συντάραξε γιατί έχασα έναν καλό φίλο τον οποίο επισκεπτόμουν κάθε φορά που πήγαινα στην Άνδρο και πάντοτε τόσο εκείνος  όσο και η σύζυγος του  μας δεχόταν με αγάπη. Μπορεί ποτέ να  μην ήταν στον συνδυασμό μου, αλλά ήταν ένας καλός συνεργάτης και φίλος. Η κοινή αντίληψη για προσφορά δημιουργεί στην πολιτική φίλους και όχι αντιπάλους.

Άνθρωπος έντιμος ,ήπιος, γελαστός  πάντα λειτουργούσε για το καλό της Άνδρου, και μαζί υλοποιήσαμε όσα έργα και δράσεις έγιναν στο νησί την 8ετία 2003-2010.

"Η Αυτοδιοίκηση των Κυκλάδων έχασε ένα σημαντικό στέλεχος", είπε για τον εκλιπόντα ο πρώην ΝομάρχηςΦΩΤΟ:Koinignomi.gr

“Η Αυτοδιοίκηση των Κυκλάδων έχασε ένα σημαντικό στέλεχος”, είπε για τον εκλιπόντα ο πρώην Νομάρχης. ΦΩΤΟ:Koinignomi.gr

Πραγματικά, η Αυτοδιοίκηση των Κυκλάδων έχασε ένα σημαντικό στέλεχος, η  Άνδρος ένα εκπρόσωπο που την στήριζε με σθένος από όποια θέση υπηρετούσε, και εγώ προσωπικά έναν καλό φίλο και συνεργάτη.

Εκφράζω τα βαθειά συλλυπητήρια μου, καθώς και τα συλλυπητήρια όλων των συναδέλφων, του τότε  Ν.Σ. ,προς  την οικογένειά του, και κρατάμε στη μνήμη μας την ευγένεια και το χαμόγελό του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με νοσταλγία και αγάπη” .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *