ΣΙΦΝΟΣ: «ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ»

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CONDE NAST TRAVELLER

 

 

SIFNOSΗ Σίφνος στο διεθνούς φήμης ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveller

Τα 14 καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφτεί κανείς το 2016 επέλεξε και αναδεικνύει το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο Condé Nast Traveller (βρετανική έκδοση).

Σε αυτά εμφανίζεται και η Σίφνος σε ένα αφιέρωμα 12 σελίδων με έντονες αναφορές στον ιδιαίτερο γαστριμαργικό χαρακτήρα του νησιού. Με τίτλο «ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ», το άρθρο περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τη Σίφνο και τη ζωή πάνω στο νησί, αποδίδει με ακρίβεια την ατμόσφαιρα που αποπνέει αλλά και τις γαστριμαργικές απολαύσεις που προσφέρει. Μάλιστα, ο ίδιος τίτλος του περιοδικού εμφανίζεται και στο εξώφυλλο του περιοδικού!.

 

 

Η Rachel Howard, συγγραφέας του άρθρου και διεθνώς αναγνωρισμένη food editor, και ο David Loftus, βραβευμένος φωτογράφος και υπεύθυνος για τις πανέμορφες φωτογραφίες του άρθρου, επισκέφτηκαν πέρυσι το νησί μας και κατά την περιήγησή τους ανακάλυψαν τα μικρά και μεγάλα μυστικά που κάνουν τη Σίφνο τόσο μοναδική.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η βρετανική έκδοση του Condé Nast Traveller έχει περισσότερους από 335.000 αναγνώστες κάθε μήνα, ένα κοινό υψηλού κοινωνικοοικονομικού προφίλ που αγαπά τα ταξίδια και τις ανέσεις και που αποτελεί το ιδανικό κοινό για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στη Σίφνο.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό αφιέρωμα στο νησί μας πηγαίνοντας στο σύνδεσμο:

http://www.cntraveller.com/recommended/beaches/sifnos-greece-greek-islands%20

το οποίο αναπαρήγαγαν και άλλες ιστοσελίδες όπως:

http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/sifnos_to_pio_nostimo_elliniko_nisi-64376868/

http://tvxs.gr/news/ellada/conde-nast-traveller-sifnos-pio-nostimo-elliniko-nisi-apo-ola

 

Ο Δήμαρχος Σίφνου & Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής

 

Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *