ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΕΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

  GOOGLE_GROW_SANTORINI copyΤο Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και τον ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2014 & 2015 σε 8 προορισμούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 – 1,5 ώρας. Στη Σαντορίνη το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου, από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ., στο γραφείο της Σαντορίνης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, δηλώστε συμμετοχή μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του Grow Greek Tourism Online εδώ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *