ΣΕ ΧΕΙΜΑΡΡΟ ΛΑΣΠΗΣ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ

 

 

 

Μια μικρής διάρκειας βροχόπτωση, ήταν αρκετή για να καταδείξει τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του νησιού. Ο εσωτερικός δρόμος του Εμπορείου μεταβλήθηκε σε χείμαρρο, παρασέρνοντας χώμα και πέτρες. Τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν παρκαρισμένα, βρέθηκαν στο έλεος του λασπώδους ρεύματος και εκτός από πιθανές ζημιές, είναι άγνωστο πως θα τα μετακινήσουν οι ιδιοκτήτες τους.

Επίσης, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, ο δρόμος είναι εντελώς απροσπέλαστος και αναμένουν την κινητοποίηση των αρμοδίων προκειμένου να αποσοβηθούν πιθανά νέα προβλήματα.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τον κ. Γιάννη Βάιλα, του οποίου με την άδειά του, αναδημοσιεύουμε και την ανάρτηση μαζί με τις φωτογραφίες που τράβηξε,από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γιάννης Βάιλας: “Σαντορίνη εν αναμονή έτους 2018. Εσύ που διαβάζεις αυτό είναι εύκολο να καταλάβεις ότι από τότε που εμφανίστηκαν του τύπου φειςμπουκια στον κυβερνοχώρο όλοι μας έχουμε γίνει ξερόλες και δημοσιογράφοι…Όμως πίσω από αυτές τις φώτο κρύβετε μια πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια της Αγανάκτησης. Πιάνεις το νήμα της αρχής μέχρι το τέλος των φωτογραφιών βάζεις στο σκεπτικό σου την λογική και βγαίνεις και σχολιάζεις ακριβώς μέσα σε λογικά πλαίσια. Καταρχήν εν αναμονή 2018 είσαι αναγκασμένος να φιλάς τσίλιες όπως ακριβός το ανέκδοτο με τους 7 πόντιους που βίδωναν μια λάμπα και είχαν και τσιλιαδόρο μην έρθει το ρεύμα. Ναι ναι ναι ακριβός έτσι. μια οικογένεια να φυλάει τσίλιες μην ερθει η βροχή και παρασύρει τα πάντα στο πέρασμα της..

Έρχετε, έρχετε, έρχετε τρέξτε να γλυτώσετε μωρή γυναίκα ότι προλάβετε γιατί εγώ είμαι εγκλωβισμένος στην δουλειά. Όχι δεν θα πω ότι φταίει η σημερινή δημοτική αρχή η το επαρχείο και ότι αυτοί το δημιούργησαν. Είναι γνωστό δεκαετίες τώρα ότι τσιμένταραν το ποτάμια…Με ενοχλεί όμως γιατί όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα και κάνεις δεν κάνει κάτι. Με ενοχλεί όμως ότι πάνω στα απομεινάρια των περσινών λασπόνερων ήρθαν να προστεθούν τα φετινά. Με ενοχλεί που θα αναγκαστώ αύριο να πάρω φτυάρι σκούπα φαράσι και νερό επειδή καποια η κάποιοι έδωσαν τις προηγούμενες μέρες βάση στο NOMADS του Αντ1.

Με ενοχλεί όταν βλέπω τους υπάλληλους του δήμου να τους τρέχεις σαν δούλους. Με ενοχλεί με ενοχλεί με ενοχλεί και άπλα θα κλείσω τον σχολιασμό μου αναλύοντας όσο ποιο άπλα μπορώ τον όρο ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ. Σίγουρα εσείς στο Επαρχείο και εσείς της Δημοτικής Αρχής δεν ευθύνεστε ότι εσεις τα δημιουργήσατε αυτά.

Έχετε όμως μεγαλύτερη ευθύνη γιατί γνωρίζετε το συγκεκριμένο πρόβλημα που δημιουργείται σε τον δρόμο του Εμπορείου και δεν έχετε φροντίσει να λάβετε μέτρα. Αφήστε τις αναρτήσεις ότι είπατε αυτό η προσφέρατε το άλλο και ασχοληθείτε με τα πραγματικά ζητήματα του νησιού. Μέχρι να το αποφασίσετε σας εύχομαι το Αγγελάκι στην τελευταία φώτο να σας φωτίσει για καλό του νησιού μας. Καλές γιορτές σε όλους….”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Παπαδοπουλος λέει:

    Χτίστε, χτίστε, χτίστε. Ολα τα χωράφια εχουν πλέον μάντρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *