ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ… ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΠ’ ΤΗ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ

 mashizan Ο Mashizan Masjum, ήταν ένας πολλά υποσχόμενος δημοσιογράφος από τη Σιγκαπούρη. Σήμερα είναι 43 ετών και τη δημοσιογραφική του καριέρα την ξεκίνησε το 1996. Μετά τα παράτησε και πήγε στη Νέα Υόρκη. Τελικά βρήκε δουλειά στο History Channel, για λογαριασμό του οποίου γύρισε ένα αξιοσημείωτο ντοκιμαντέρ, με τίτλο “Inside a Volcano- Μέσα στο Ηφαίστειο”. Αλλά φαίνεται πως το όνειρο της ζής του, ήταν να γίνει τσαγκάρης. Έτσι εγκατέλειψε και τη δουλειά του τηλεοπτικού παραγωγού-σκηνοθέτη, πήρε μια εκπαιδευτική άδεια και σπούδασε τσαγκαρική στη Φλωρεντία (“Σχεδιαστής υποδημάτων”, για τα λαμπερά περιοδικά όπου φιγουράρει εσχάτως) και ίδρυσε μια εταιρεία.

Η ηφαιστειακή του εμπειρία όμως τον σημάδεψε κι έτσι πριν λίγες μέρες παρουσίασε τη νέα του σειρά υποδημάτων (γυναικείων) που όπως δεν παραλείπει να τονίζει, είναι εμπνευσμένη από τα ηφαίστεια της Χαβάης και τις λάβες της Σαντορίνης. Εμπνευσμένα από αυτά, όχι σχεδιασμένα γι αυτά, έτσι;. Γιατί αν κάποια κυρία επιχειρήσει να περπατήσει στην Καμένη με την κόστους 450 δολαρίων γόβα ή την 980 δολαρίων ψηλοτάκουνη μπότα, μάλλον πάει για … πλαστική αστραγάλων.

http://www.modemonline.com/guide/lookbook/imonishowroom/mashizan_springsummer2017/index.html#14

 

Το θέμα, είναι πως ο Masjum πέτυχε τόσο που τα περισσότερα μέσα της Άπω Ανατολής ασχολούνται μαζί του, διεθνή περιοδικά όπως το Harpers” του αφιερώνουν διθυράμβους και σταρ όπως η La Toya Jackson και η Solange Knowles να πίνουν σαμπάνια στα “Santorini” γοβάκια του.

 

mashizanbt_20160618_myshoes18vj95_2339571mashizan2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *