ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΕΥΚΗ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ

 

 

  perou00 Ωραία, η καλντέρα, είναι ένας σπάνιος φυσικός σχηματισμός, με τόσες χρωματικές-γεωλογικές στρώσεις που θα αρκούσαν σε ένα καλό ζωγράφο, να μεγαλουργήσει. Τι είναι όμως αυτό που κάνει το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, τόσο μαγευτικό;. Καλύτερα, να μη δοθεί απάντηση. Η μαγεία δεν εκλογικεύεται και η ομορφιά δεν σχηματοποιείται. Σε μια από τις τελευταίες λίστες του 2016, λοιπόν το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη, επιλέχθηκε ως το ομορφότερο του κόσμου. Το δημοσίευσαν πολλές ιστοσελίδες κι η Santonews, το αλίευσε από την ισπανόφωνη σελίδα Gestion (περιμένω ακόμα κάποιο φιλόλογο να με επιπλήξει λέγοντάς μου ότι στον γραπτό λόγο δεν χρησιμοποιούμε τη κατάληξη -φωνη, αλλά -γραφη).

Υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να παρακολουθήσετε ένα ηλιοβασίλεμα; Από το lastminute.com προτείνουμε εννέα τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο για να απολαύσετε τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα στον κόσμο. Έχετε έτοιμες τις αποσκευές σας:”, γράφει η Gestion που εκδίδεται στο Περού και απευθύνεται σε όλη τη Λατινική Αμερική, κατατάσσοντας τη Σαντορίνη στην κορυφή.

 

Σαντορίνη, Ελλάδα. Η Σαντορίνη φημίζεται ως ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα, και αυτό δεν είναι περίεργο”, γράφει, για να προσθέσει: “Οι προσόψεις των λευκών σπιτιών βάφονται με τις διαφορετικές αποχρώσεις του πορτοκαλί καθώς ο ήλιος βυθίζεται στο Αιγαίο και η χρωματική παλέτα που διαμορφώνεται είναι εντυπωσιακή. Για να έχετε μια προνομιακή θέση και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα σε όλο του το μεγαλείο, συνιστάται να πάτε νωρίς και θα βρεθείτε ανάμεσα σε τουρίστες και ντόπιους”.

 

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΝΝΙΑ

 

perou1perou2perou3perou4perou5perou6perou7perou8perou9

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *