“ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

To ηλιοβασίλεμα μπορεί να έλξει τους πάντες. Ποίηση και σαγήνη στην ατμόσφαιρα, μικρά λευκά παραμυθένια σπίτια. Όλο αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι από το ελληνικό νησί της Σαντορίνης”, γράφει διεθνής επιθεώρηση Blastingnews που εκδίδεται σε πολλές χώρες και γλώσσες. Στη Βραζιλιάνικη έκδοση, το δημοσίευμα υπογράφει ένας ομογενής -όπως δείχνει το όνομά του- ο MAX GONIADIS που η ιστοσελίδα τον συστήνει ως διεθνή ειδικό. Περιλαμβάνει μάλιστα και ένα καλογυρισμένο βίντεο 51 λεπτών με μια ονειρική περιήγηση σε ολόκληρη τη Σαντορίνη. (παρατίθεται στο τέλος).

Υπάρχει μια πραγματική αντίθεση όλων αυτών των έντονων χρωμάτων με τα λευκά σπίτια και τα στενά δρομάκια που σκαρφαλώνουν στα βράχια, έχοντας προορισμό τα χωριά με την ειδυλλιακή θέα του ορίζοντα, ικανή να κόψει την ανάσα όλων όσων περνούν από εκεί”, γράφει ο Γωνιάδης, για να προσθέσει. “Από την την άλλη πλευρά, στη Σαντορίνη υπάρχει για τους ατρόμητους λάτρεις της περιπέτειας μια βόλτα που δεν πρέπει να χάσουν. Να βρεθούν στην καρδιά αυτού που απέμεινε από το ηφαίστειο το οποίο ουσιαστικά διαμόρφωσε το νησί και το μεγάλο κρατήρα τον οποίο κατάπιαν τα απέραντα νερά του Αιγαίου”.

Για του “πιο γενναίους”, ο “εραστής των λέξεων”, όπως αυτοσυστήνεται, προτείνει το περπάτημα από τα Φηρά μέχρι την Οία ή στην άνυδρη πλαγιά των ηφαιστειακών νησίδων σε συνδυασμό με μια βουτιά στις θερμές πηγές. “Ακόμη και για ταξιδιώτες λιγότερο πρόθυμους να να “διακινδυνεύσουν” τόσο πολύ, μπορούν να επωφεληθούν σε μια βόλτα στην καλντέρα με πολλές selfie στο πανέμορφο σκηνικό των βράχων, ή μπορούν να επιλέξουν μια βόλτα με σκάφος και γεύμα ή δείπνο με την τυπικά πιάτα της νόστιμης μεσογειακής κουζίνας ,απολαμβάνοντας ένα γευστικό κρασί που παράγεται στο “νησί παράδεισος” της Ελλάδας”, καταλήγει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *