“ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Η ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΘΕΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΦΩΝΟΥΣ”

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΖΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ MARIE CLAIRE

 

 

 

 

H Σαντορίνη, που βρίσκεται στο ελληνικό αρχιπέλαγος των Κυκλάδων, θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες βολτάρουν ανάμεσα στα όμορφα μπλε-λευκά σπίτια, στα οποία το νησί οφείλει τη φήμη του. Η μαγευτική θέα από τα βράχια σας αφήνει όλους άφωνους”, γράφει η Δανέζικη έκδοση του Marie Claire, σε πολυσέλιδο αφιέρωμα με τον τίλο “Τα 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις στη Σαντορίνη”.

Το πρώτο που προτείνει είναι μια βόλτα στους δρόμους των Φηρών, σημειώνοντας: “Τα Φηρά είναι η πρωτεύουσα του νησιού. Ανάμεσα στα μικρά λευκά σπίτια πάνω στα βράχια θα έχετε μια υπέροχη θέα της Καλντέρας. […]; Καθίστε σε μια άνετη αυλή και γιορτή για να γευτείτε την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, απολαμβάνοντας ένα όμορφο πανόραμα”. Ακολουθεί η “περιπέτεια ενός περιπάτου στο Ημεροβίγλι” καθώς όπως αναφέρει το τοπίο είναι μαγευτικό.

“Θαυμάστε το διάσημο ηλιοβασίλεμα στην Οία” γράφει στη συνέχεια το περιοδικό, για να απολαύσετε και την φιλόξενη ατμόσφαιρα που αναδίνει. Τα τυπικά σοκάκια είναι αναγνωρίσιμα από τους μπλε θόλους και τις πόρτες. Ανακαλύψτε όμορφα σπίτια, καταστήματα και γκαλερί τέχνης. Απολαύστε το νωρίς το βράδυ ένα υπέροχο γεύμα με φρέσκα ψάρια, ενώ εν τω μεταξύ θα παρακολουθείτε το όμορφο ηλιοβασίλεμα”.

Τέλος, το Marie Claire παροτρύνει: “Ανανεωθείτε στις όμορφες παραλίες της Σαντορίνης. Κάθε παραλία του νησιού έχει κάτι μοναδικό. Η Παραλία στο Καμάρι με την μαύρη, λεπτή άμμο και τα καθαρά νερά, καθώς και στην Περίσσα είναι τα ιδανικά μέρη για να απολαύσετε την ηρεμία και τη γαλήνη των Κυκλάδων. Ψάχνετε για την πρωτοτυπία; Διαλέξτε την Κόκκινη Παραλία (Κόκκινη Παραλία), το οποίο οφείλει το όνομά της στη χρώματος ώχρας ηφαιστειακή άμμο και τα κόκκινα βράχια στην περιοχή”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *