“ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΕΝΑ ΜΥΘΙΚΟ ΝΗΣΙ”

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΡΟΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

 

 

INDEX_START1  “Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μην έχετε ακούσει για την πανέμορφη Σαντορίνη, ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά που παρουσιάζει μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα στολίδια του κοσμήματος της Ελλάδας”, γράφει το κροατικό περιοδικό Index”, σε ένα εκτενές φωτορεπορτάζ του και προσθέτει: “Φέτος η Σαντορίνη ανακηρύχτηκε ένας από τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη αν δει κανείς την εικόνα αυτού του μυθικού νησιού, που είναι διάσημo για τα λευκά σπίτια με μπλε στέγες, πόρτες και παράθυρα” .

Η περιήγηση γίνεται κυρίως μέσα από εντυπωσιακές φωτογραφίες, με ιδιαίτερη έμφαση στο ρομαντικό χαρακτήρα, και την έλξη που ασκεί στους ερωτευμένους. “Πέρυσι δέχτηκε περίπου το 10% του συνολικού αριθμού των τουριστών στην Ελλάδα οποία είναι 10 τοις εκατό του συνολικού αριθμού των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα. Η Σαντορίνη είναι δημοφιλής ανάμεσα στους μελλόνυμφους, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να πουν το «μοιραίο ναι” μπροστά σε μια θέα που πραγματικά κόβει την ανάσα. Είναι επίσης πόλος έλξης για διασημότητες και bloggers, που την αγαπούν και δημοσιεύουν όμορφες εικόνες από το νησί”.

 

 

 

 

Na otoku gotovo da i nema kriminala pa vas tamo neće upozoravati da čuvate svoje torbice od džepara, što je također dobra vijest.


 

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *