ΣΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΝΥΦΗ ΚΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ, ΤΥΦΛΑ ΝΑ ‘ΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΝΥΦΗ ΚΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ, ΤΥΦΛΑ ΝΑ ‘ΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

Οι νεόνυμφοι, φωτογραφίζονται στην Κόκκινη Παραλία

Οι νεόνυμφοι, φωτογραφίζονται στην Κόκκινη Παραλία

  Υποτίθεται πως η Κόκκινη Παραλία, είναι κλειστή από τις αρχές Αυγούστου. Οι καταπτώσεις που ακόμα ερευνώνται από Καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, επέβαλλαν την απαγόρευση η οποία σιγά να μην τηρείται. Γεγονός είναι πως η απαραίτητη σήμανση υπάρχει. Ταμπέλες προειδοποιούν τους επισκέπτες να μην προχωρήσουν, αλλά αυτοί τις αγνοούν επιδεικτικά.  

  nyfi kokkini paralia 4Οι αρμόδιοι, έχουν πράξει το χρέος τους, οπότε αν συμβεί κάτι, θα οφείλεται στην «κακιά ώρα». Όπως άλλωστε και για ότι συμβαίνει. Προφανώς, το να τοποθετηθούν φράγματα που να αποτρέπουν την πρόσβαση αποτελεί ανοίκειο περιορισμό της ελευθερίας του ατόμου.

  Και καταπληκτικό!.  Ένα ζευγάρι νεόνυμφων. Η όμορφη νύφη με το κατάλευκο νυφικό της. Ο γαμπρός με το σκούρο σμόκιν και η φωτογράφος κατά πόδας. Βάδιζαν με δυσκολία στο κακοτράχαλο μονοπάτι. Ήθελαν, να φωτογραφηθούν στην Κόκκινη Παραλία. Και το έκαναν. Αγνοώντας τις χλιαρές εκκλήσεις για τους κινδύνους που ενέχει το διάβημά τους. Ευτυχώς η «κακιά ώρα», έριχνε τον απογευματινό της υπνάκο, οπότε «η ώρα η καλή»  ευνόησε τους ευτυχείς και θαρραλέους νεόνυμφους.nyfi kokkini paralia Που εκτός από το ρίσκο του γάμου, ανέλαβαν κι ένα ακόμα.