ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ BOOKING.COM

 

 

 

Στην πρώτη θέση στη λίστα Booking.com, για τους πιο ρομαντικούς προορισμούς βρίσκεται η Σαντορίνη. Την είδηση αναδημοσιεύει η διεθνής επιθεώρηση theweeklyobserver.com, που γράφει χαρακτηριστικά: “ η μοναδική Σαντορίνη . Συνώνυμο με το ηφαίστειο και τη σπάνια ομορφιά, είναι σίγουρα ένα από τα πιο φωτογραφημένα και διάσημα νησιά της Ελλάδας, αφού κάθε χρόνο ταξιδεύουν εδώ επισκέπτες από όλο τον κόσμο για να απολαύσουν τις ομορφιές του”.

Και ο συντάκτης Anastasios Manaras-ομογενής δημοσιογράφος που ζει στις ΗΠΑ- προσθέτει:

“Τα Φηρά, η Οία, το Αμμούδι, το Ημεροβίγλι και το Φηροστεφάνι, καθώς και όμορφα χωριά όπως ο Πύργος και το Μεγαλοχώρι, είναι οι πιο διάσημοι από τους γραφικούς οικισμούς που κοσμούν τη Σαντορίνη. Η όμορφη Σαντορίνη έχει παραλίες για όλες τα γούστα και όλες τις διαθέσεις, μια ποικιλία επιλογών διασκέδασης, καθώς και αμέτρητα αξιοθέατα και τοπία που σίγουρα θα χαραγμένα στη μνήμη όλων όσων την επισκέπτονται.

Τα τοπία με την ιδιαίτερη «φωτογένεια» συνδυάζουν τα κλικ, αλλά και τη θετική ψήφο της Booking.com, η οποία προτείνει στους χρήστες της να επιλέξουν ένα από αυτά για την επόμενη διαφυγή τους”.

 

Greek island in the top 5 romantic destinations

 

 

 

 

 

Santorini.

 

 

 

 

 

The second place is the Bryce Canyon National Park

 

 

 

 

 

Third follows the natural park of Abant Lake in the province of Bolu, Turkey.

 

 

 

 

 

Hallstatt in Austria

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *