ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ

ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ

enet deh  Ρεπορτάζ με τον τίτλο «Η ΔΕΗ μας χρωστάει», δημοσίευσε η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», φιλοξενώντας δηλώσεις του Δημάρχου Θήρας. Ο συντάκτης κ. Γιώργος Κιούσης παραθέτει επίσης δηλώσεις του Αντιδημάρχου κ. Μάρκου Καφούρου, κάνοντας ειδική μνεία στα ξεχωριστής ποιότητας προϊόντα του νησιού.

«Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΖΗΤΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ»

«Η ΔΕΗ μάς χρωστάει»

Τη μαγεία της Σαντορίνης θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν και τον Σεπτέμβριο οι τουρίστες απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, καθιστώντας τη πρώτο προορισμό στις αφίξεις.

Συγκεκριμένες ενέργειες για να μην ξαναϋπάρξουν προβλήματα περιμένει από ΔΕΗ και πολιτεία ο δήμαρχος Σαντορίνης Νίκος-Αναστάσιος Ζώρζος Συγκεκριμένες ενέργειες για να μην ξαναϋπάρξουν προβλήματα περιμένει από ΔΕΗ και πολιτεία ο δήμαρχος Σαντορίνης Νίκος-Αναστάσιος Ζώρζος Το νησί της καλντέρας και του ηφαιστείου, μετά το ατύχημα με το πολυήμερο μπλακ άουτ στο εργοστάσιο της ΔΕΗ μέσα στον Αύγουστο, όχι μόνο επανήλθε στους ρυθμούς του, αλλά σχεδιάζει και τα επόμενα βήματα για τη νέα τουριστική χρονιά. «Οι πολύωρες διακοπές στην ηλεκτροδότηση, που ταλαιπώρησαν το νησί και τους επισκέπτες του το Δεκαπενταύγουστο, ανήκουν πλέον στο παρελθόν» μας λέει ο δήμαρχος Νίκος-Αναστάσιος Ζώρζος.

«Για το ατύχημα στο εργοστάσιο της ΔΕΗ, όπως και για κάθε ατύχημα, υπάρχουν ευθύνες. Οι ευθύνες, προσωπικές ή συλλογικές, θα καταλογισθούν από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας. Για μας, για τη Σαντορίνη, η ΔΕΗ όφειλε να έχει μεριμνήσει ώστε να μη συμβεί το ατύχημα και οι συνέπειές του. Είναι προφανές ότι για τις συνέπειες του ατυχήματος, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν πολυεπίπεδες για τη Σαντορίνη συνολικά, θα πρέπει υπάρξουν συγκεκριμένες πράξεις και ενέργειες εκ μέρους της ΔΕΗ και της πολιτείας προκειμένου να αντιμετωπισθούν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα».

περισσότερα στο: http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=383129