ΠΡΟΣΟΧΗ!. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΔΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ

ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΠΕΡΙΣΣΑΣ-ΠΕΡΙΒΟΛΟΥ

 

 

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΘΗΡΑ Συνεχίζεται το καταστροφικό έργο κάποιων ασυνείδητων οι οποίοι έσπασαν τις λάμπες και γλόμπους δεκαέξι (16) φωτιστικών σωμάτων μεταξύ 12 και 13 Μαρτίου στον παραλιακό δρόμο Περίσσας – Περιβόλου τα οποία είχαμε αποκαταστήσει πλήρως από προηγούμενους βανδαλισμούς.

Η ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών απευθυνόμενη στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας. Ενέργειες αυτού του είδους είναι απαράδεκτες καθώς αφενός προκαλούν οικονομική ζημιά και αφετέρου δημιουργούν συνθήκες επικινδυνότητας για τους κατοίκους της περιοχής και γενικότερα για τους δημότες.

Παρακαλούμε θερμά όποια/όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Α.Τ. Θήρας στο 22860-22649 ή με τη ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. στο email: geothira@1353.syzefxis.gov.gr , στο Facebook ή στο τηλέφωνο 22860-23021 σε εργάσιμες μέρες και ώρες”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Kleo λέει:

    Αντί να ψάχνονται όλοι ποιό είναι το κακό παιδάκι που παίζει με τις λάμπες, και θα συνεχίζει να παίζει, μέχρι να ανοίξουν τα μαγαζιά κατά μήκος της παράλιας οδού, μήπως θα ήταν καλό να ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ η περίπολος της αστυνομίας καθ’όλη την διάρκεια της χειμερινής περιόδου όπου δρούν ανενόχλητοι οι “βλαμμένοι”; Επίσης, δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Δήμος Θήρας δεν έχει το κονδύλι για να καλύψει την περιπολία με security, στην περίπτωση…αδυναμίας της αστυνομίας. Κλοπές, καταστροφές, βανδαλισμοί είναι καθημερινό φαινόμενο στη νήσο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *