ΠΡΟΣΛΗΨΗ 2 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ

ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΧΤΩ ΜΗΝΩΝ

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣ_ΘΗΡΑΣ2_ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ“Ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Θήρας, που εδρεύει στη Θήρα, και συγκεκριμένα των εξής ειδικοτήτων:

 

 

 

 

 

 

screenshot_1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Θήρας, Φηρά Τ.Κ. 84700, ΘΗΡΑ, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Διοικητικής Μέριμνας & ΤΠΕ, υπ’ όψιν κυρίας Φλώρας Αναπλιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 2286360145 & 146).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση· β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες ▶ Έντυπα – Διαδικασίες ▶ Διαγωνισμών Φορέων ▶ Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι ▶ Ανεξάρτητες και άλλες αρχές ▶ ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες ▶ Έντυπα – Διαδικασίες ▶ Διαγωνισμών Φορέων ▶ Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *