ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚEΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΠΠΟΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

 

 

 

“Ομάδες χαλάρωσης Relax Girl & Relax Mammy

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης σας ενημερώνει πως στα πλαίσια της υποστήριξης και ανάπτυξης της πνευματικής αγωγής των κάτοικων της Σαντορίνης οργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ομάδες  χαλάρωσης  για μαμάδες,  ονόματι «Relax Mammy» και ομάδες  χαλάρωσης  για γυναίκες ονόματι «Relax Girl».

Πρόκειται για ομάδες γυναικών που σκοπό έχουν την υποστήριξη, την συνειδητοποίηση και την ενημέρωση σε θέματα επικοινωνίας, σχέσεων, συναισθημάτων και ανατροφής. Τα θέματα αυτά προσεγγίζονται μέσα από διαφόρους οδούς όπως συζήτηση, βιωματικές ασκήσεις, παίξιμο ρόλων, κ.α, υπό την καθοδήγηση της συμβούλου ψυχικής υγείας Γωγώ Αγιαννιωτάκη. Προϋπόθεση συμμετοχής στην ομάδα είναι η δέσμευση της εχεμύθειας και η τακτική παρακολούθηση των εβδομαδιαίων συναντήσεων.

Να σημειωθεί ότι το «Relaχ Girl» και το «Relax Mammy» δεν είναι ούτε ψυχοθεραπευτική, ούτε θεραπευτική ή διαγνωστική ομάδα και ούτε ασχολείται με ψυχοπαθολογικά ζητήματα, ενώ δεν έχει καμία σχέση με γυμναστική, γιόγκα ή διαλογισμό.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017. Επίσης, θα δημιουργηθούν τρία τμήματα με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων ανά ομάδα 12 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να προσκομίσουν κατά την έναρξη των προγραμμάτων τα απαραίτητα δικαιολογητικά ή την φετινή αθλητική ταυτότητα.

Αναλυτικά τα προγράμματα που δημιουργηθούν είναι τα εξής:

Relax Mammy 1 (αρχάριες) Τρίτη 10:00-11:30

Relax Mammy 2 (προχωρημένες) Τρίτη 11:30-13:00

Relax Girl 1 (αρχάριες) Δευτέρα 18:00-19:30

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν με την σύμβουλο ψυχικής υγείας κ. Αγιαννιωτάκη Γωγώ στο τηλέφωνο 695 181 7881 (8.30 – 18:30)”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *