“ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ;”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΛ

 

 

ktel_1«Ποιος παίζει τελικά τον παπά?………

Τον προηγούμενο μήνα ,για την κατάσταση που επικρατεί στα δρομολόγια της ΚΤΕΛ ΘΗΡΑΣ ΑΕ και γενικότερα για την όλη συμπεριφορά της εταιρείας , με βαρύγδουπη δήλωση ο Δήμαρχος , έκανε γνωστό ότι με έγγραφό του ζήτησε τη σύγκλιση της Γενικής συνέλευσης των μετόχων της . Στη συνέλευση δε  ζήτησε  να παρευρίσκονται εκτός των αρμόδιων υπηρεσιών και η έπαρχος Θήρας  καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Σιγάλας.

Πληροφορηθήκαμε τελείως τυχαία από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι η συνέλευση πραγματοποιήθηκε και μάλιστα εξέφρασε και την απορία γιατί η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης , να απουσιάζει.

Εμείς, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν προσκληθήκαμε ούτε εγγράφως ούτε τηλεφωνικώς, ούτε από την ΚΤΕΛ ΑΕ αλλά ούτε και από υπηρεσία του Δήμου η και τον ίδιο ακόμη  τον Δήμαρχο, για τη συνέλευση.

Αυτά τα παιχνιδάκια από πλευράς Δήμου δεν τα κατανοούμε και τα έχουμε πολλές φορές καταδικάσει.

Για άλλη μια φορά δηλώνουμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη , να υπάρξει σύσκεψη υπηρεσιών Περιφέρειας –Δήμου – Αστυνομικού  Τμήματος  – Περιφερειακών και Δημοτικών παρατάξεων, ώστε να συζητηθούν και να ληφθούν μέτρα , για τις  συνεχιζόμενες αυθαιρεσίες και τη μη εκτέλεση των εγκεκριμένων δρομολογίων από πλευράς ΚΤΕΛ .

Παράλληλα ο Δήμος , να ασκήσει  οποιοδήποτε ένδικο μέσο για να περισωθούν οι δύο ανακληθείσες Δημοτικές άδειες και  οι υπόλοιπες που έχουν χαθεί να απαιτήσει από την κυβέρνηση της πρώτης φορά αριστερά ,να  δοθούν εκ νέου στο Δήμο.

Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση και όσο  εξακολουθούν να παίζονται παιχνιδάκια  , με στόχο την οριστική και αμετάκλητη απώλεια  αυτών των δημοτικών  άδειών, όσο και να θέλουν να παίξουν τον….. παπά, η απώλεια  των αδειών θα φέρει την υπογραφή που αυτή δεν θα είναι άλλη από την υπογραφή  του  ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ  ΣΙΓΑΛΑΣ Περιφ/κός Σύμβουλος

ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *