“ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ”

ΟΙ ΑΛΛΙΩΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΡΓΗ ΔΑΡΖΕΝΤΑ

 

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΚΑΛΛΙΣΤΗΣ

“Καλοτάξιδη χρονιά

Απεριόριστες γλυκές ευχές .χρόνια καλά και πολλά, καλοκτενισμένα χαμόγελα, ποικιλία γραβάτας ,ποικιλία χρωμάτων και οσμών ,επισκέψεις σε νοσοκομεία , βρεφοκομεία , γηροκομεία ,σχολεία και φυλάκια στρατού.

Απαραίτητος εκκλησιασμός και πρωτοκλασάτη θέση των ιθυνόντων. First class. Όλα αυτά γιατί άρχοντες, υπάρχοντες ,κυβερνώντες σε μικρές η μεγάλες πατρίδες της θεάρεστου οικουμενικότητας γιατί όλες αυτές οι ρεκλάμες γιατί;; Καλή και ευλογημένη χρονιά με διάσπαρτα μύρα και ,απόχες άχρωμες ,άοσμες , και αόρατες στους πιστούς και πολυπληθείς οσφιοακολούθους σας . Γιατί;

Γιατί πολύ μα πολύ απλά το αλίευμα σας ακόμα δεν πείστηκε ,δεν ξύπνησε απλά ,απλούστατα και βεβαίως δεν πίστεψε ότι η εκδούλεψη σας είναι χωρίς όρια και ανεπιφύλακτα λέω ότι την συμφορά μας την εμπορεύονται εξουσιολάγνοι αριβίστες που σίγουρα το αλίευμα τους εννοώ δεν ψάχνει ακόμη …. που καλομελάτε και έφθασε . Τι;;Μα λίγο λαδάκι στο ψωμάκι με λίγο αλατάκι . Από ντομάτες ντόπιες άμε να βρεις σπόρο άμε μόσχο.

Κα γροικάς Θολοϊνη ήντα γράφω και ήντα λέω ;; γροικάς κερά Ανεζίνη ; Γιατί ; Μα πολύ απλά νομίζετε ότι με έχει ενοχλήσει πνευματικά πρωτίστως η έλλειψη της απεραντοσύνης της θάλασσας ,η επικοινωνία μου με τον γουρλομάτη γλάρο και η αγωνία του δελφινιού το πλοίο να προσπεράσει ;

Όχι γιατί όλα αυτά ήταν το φάρμακο μου ήταν η παρέα μου ,ήταν όλη μου η ζωή. H η αγωνία της γλυκιάς μας Μαρίας από την Φολέγανδρο ,εάν ο γαρμπής μας επιτρέψει τα ευπαθή φορτία να πάρομε ; Όχι γιατί ποτέ δεν έμειναν εκεί τα ευπαθή φορτία και ποτέ δεν έλειψε το καλό ταξίδι καπετάνιε ..ΕΥΧΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

Τι αγώνας θεέ μου για επιβίωση και δευτερευόντως για επίδειξη ομορφιάς ο γλάρος και όχι βέβαια η Μαρία η πράκτορας γιατί γεννήθηκε κούκλα και ψυχικά και σωματικά …αγώνας ατελείωτος και αδυσώπητος όλων μας. Όχι ,όχι διόλου ,καθόλου δε με επηρέασαν όλα αυτά , γιατί το θαλασσινό μου δισάκι ήταν και είναι πλήρες εμένα του γλυκονερίτη ταξιδιάρη που αραχτός εις την δροσοπεζούλα της επαύλεως μου, ονειρεύομαι , αναπολώ και θυελλωδώς ενοχλούμαι που μου ρημάξατε τα ανταποδοτικά τέλη (ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ) που έπαιρνα πριν μνημονίων, μνημόσυνων ,και ψεύτικων ευχολογίων των ανύπαρκτων πολιτικών ιθυνόντων και άντε.

Ευχές για την νέα χρονιά σε ποιους και με ποιο αντίκρισμα πραγματικότητας να ευχηθείτε τιιιιιι;;;; στις νεκρές ψυχές των τρεζαμένων από την απόγνωση ανέργων;;;; Αλλά δεν περιμένω τίποτα εγώ ο δροσουλίτης .Γιατί; Μα δεν υπάρχει πιά λαός ,υπάρχει μόνο μια αφιονισμένη μάζα τηλεθεατών που καταπίνει παραισθησιογόνα

ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ;;; Με ενοχλείτε και με πληγώνετε εσείς που με κυβερνάτε ,με πικραίνετε εσείς που νομίζετε ότι δια χειρός προετοιμάζομε εμείς οι αδαείς την τεκνοποίηση . Με ενοχλείτε εσείς που γράφετε τον κόσμο στα ριμαδοπαπούτσα σας ,και βεβαίως προσποιείστε …Γιατί;; Μα κυβερνάτε χωρίς πυξίδα και με ανημέρωτο ναυτικό χάρτη . Με ενοχλείτε εσείς που δεν μελετήσατε ποτέ για το ταξίδι σας ένα ενημερωμένο ναυτικό χάρτη , που και εάν σας προτάθηκε δεν επιδείξατε την παραμικρή ευαισθησία και απλά τον διπλώσατε τοποθετώντας το στο τελευταίο συρτάρι του Δωματίου χαρτών .darzentas

Και κυρίως με ενοχλείτε εσείς όποιοι και να είστε που δεν ανησυχείτε για την ανησυχία μας-μου εάν μπορείτε να κάνετε τον καραβοκύρη . Απευθύνομαι στους ανερμάτιστους με επικίνδυνες ελεύθερες επιφάνειες (Ευστάθεια πλοίων) και μόνο σε αυτούς που η διεύθυνση του ανθρωπίνου δυναμικού είναι σε ουσία και πράξη άγνωστη έννοια.

Απευθύνομαι σε εσάς λοιπόν πού δεν πονέσατε ποτέ ,που δεν ξοδέψατε ποτέ για την υγειά σας που δεν πεινάσατε ποτέ ,που δεν άδειασε ποτέ το δισάκι σας από δίφραγκα . Απευθύνομαι σε σας που δεν προκάνατε να ονειρευτείτε . Απευθύνομαι σε σας που δεν θελήσατε να ψάξετε ποτέ το δισάκι σας ,και να θυμηθείτε το ψάξιμο της μάνας στο παντελόνι της Κυριακής του Νικολού μήπως και έμεινε το ταληράκι του καφέ για ναύλα την Δευτέρα στο πηγαιμό για το σχολειό . Απευθύνομαι σε σας που δεν αφουγκραστήκατε την αγωνία και τον πόνο του εργαζόμενου , του επιχειρηματία , του υπαλλήλου γενικά ,του μαθητή , του φοιτητή , του στρατιώτη, του ναυτικού, του επιβάτη .

Απευθύνομαι σε σας που έχετε μπερδέψει το κατωφόρι με το λαιμοφόρι . Εδώ τα έχετε κάνει στραπατσάδα …αλλά τελείως .Γιατί?? Ναι παππού μου ναι ,γιατί δεν φόρεσαν ποτέ μα ποτέ κατωφόρι…άντε επιτέλους(πάντα οικουμενικά).. Απευθύνομαι σε σας που ακούτε πίντα και περιμένετε να φάτε πίτσα . Σε σας απευθύνομαι ναι σε εσάς απευθύνομαι , που με την μύγα πολλές μα πολλές φορές μυγιάζεστε αδικαιολογήτως και ασκόπως ανησυχείτε και αντιδράτε. Και βεβαίως εάν είναι αλογόμυγα υπάρχουν τα υλικά ..όμορφα γλυκά καλούδια . Απευθύνομαι σε σας που για να ζήσω αξιοπρεπώς με ξεζουμίσατε 32 χρόνια επί 365 μέρες επί 24 ώρες .

Το αποτέλεσμα ; προσπαθείτε να καταστούμε αναξιοπρεπείς ; Διαβάστε παρακαλώ προσεκτικά από το δισάκι του παππού τα όμορφα σαντορινιά της αγνής τότε εποχής για λίγο μειδίαμα πριν τρεζαθούμε. Κα βρε για δες έρχομαι; Η το ομορφότερο βλέποντας τα βαγόνια του συρμού του τρένου αναφωνούσαν …. κα βρέ για δες κασέλες και που κριθάρι. Η φθάνοντας πλησίον του Πειραιά με το καράβι και βλέποντας τα φώτα …αναφωνούσε ο πατριώτης κα βρε για δες λύχνοι και που λάδι . Ήντα ναι αυτά ; Ένα διάλειμμα στην γραφική μου τρέλα τίποτα άλλο.

Και δια να επανέλθομε εις την θυελλώδη μου οργή ,λέω ότι το εφιαλτικότερο από όλα τα δεινά είναι η τέλεια νέκρωση των αντανακλαστικών της υπερήφανης ελληνικής κοινωνίας . Απευθύνομαι σε όλους εσάς λοιπόν που ξεχάσατε τα απλά μαθηματικά σε εσάς που μοιραίως νομίζετε ότι το κουτόχορτο άλλαξε τιμή και ποιότητα . Και τελειώνω με το ειλικρινές και από καρδιάς μήνυμα σταματήστε πλέον το μάδημα της Μαργαρίτας ,σταματήστε να συσκέπτεστε χωρίς να σκέπτεστε και μη αποφασίζετε για μας χωρίς εμάς πανελλαδικά ,τοπικά ,θαλασσινά ,λιμανιάτικα ,αέρινα , και υπόσκαβα . Καλό κατευόδιο ,και η Πατρίδα μας η μικρή η η μεγάλη θέλει και πρέπει να κυβερνηθεί από ποιους;;

Θυμοσοφικώς λέω βεβαίως όχι από μένα τον κ. ΑΣΗΜΑΝΤΙΔΗ . Και η επιλογή είναι δική μας υπόθεση και δική μας απόφαση. ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑ και από καρδιάς μόνο μια ευχή χωράει.. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *