PΕΣΙΤΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΟΥ ΜAΡΚO ΔΕΣΤΕΦΑΝΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΚΥΖΗ

 

 

 

«Ρεσιτάλ κιθάρας με τον Μάρκο Δεστέφανο»

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας, το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη και ο πολιτιστικός σύλλογος «Εστία Πύργου Καλλίστης Θήρας» στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στο Μέγαρο Γκύζη και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στο εντευκτήριο της Εστίας Πύργου στις 19:00 για να παρακολουθήσετε το ρεσιτάλ κιθάρας του νικητή του διαγωνισμού «All that Guitar» Μάρκου Δεστέφανου με έργα N. Paganini, M. Castelnuovo Tedesco, A. Piazzolla και S. Assad.

Ο εξαίρετος μουσικός ανήκει στην νέα γενιά Ελλήνων κιθαριστών, με ρεσιτάλ στην Ελλάδα, την Αυστρία, την Γερμανία και την Ισπανία ενώ έχει διακριθεί με βραβεία σε πανελληνίους και διεθνείς διαγωνισμούς κιθάρας.

Είναι απόφοιτος του περίφημου Πανεπιστημίου Mozarteum, Salzburg στην Αυστρία στην τάξη του διακεκριμένου σολίστ και παιδαγωγού Eliot Fisk ολοκληρώνοντας με διάκριση τόσο τον προπτυχιακό (2015) όσο και τον μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών (2017), ενώ υπήρξε υπότροφος τόσο του οργανισμού «Live Music Now Österreich» όσο και του ίδιου του Πανεπιστημίου Mozarteum .

Έχει διδάξει στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2015 διδάσκει κιθάρα και μουσική δωματίου στο Κρατικό Ωδείο του κρατιδίου της Άνω Αυστρίας. Τον ερχόμενο Μάιο θα ηχογραφήσει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με έργα λατινοαμερικάνικης μουσικής με παραγωγό τον Γιώργο Μπεχλιβανογλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *