ΠΑΡΟΥΣΙΑ Δ. ΜΠΑΙΛΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΚΥΤ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΥΓΕΙΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ Ν. ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟ

 

 

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ»

 

 

«Η ημερίδα για την υγεία που διοργάνωσε η Ένωση Κυκλαδικού Τύπου στην Αντίπαρο, σε συνεργασία με τον Δήμο Αντιπάρου το Σάββατο 11/6/2016, μετετράπη σε μια κατακραυγή κατά της Κυβέρνησης, της οποίας αποδέκτης έγινε ο κυβερνητικός βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος, ο οποίος παρά την προσπάθεια που έκανε για να υπερασπιστεί το κόμμα του, δέχτηκε έντονες διαμαρτυρίες από τους παραβρισκόμενους, και δύο φορές παραλίγο να σταματήσει την ομιλία του και να αποχωρήσει, αλλά διασώθηκε με παρέμβαση του Δημάρχου Αντιπάρου του οποίου το πρόσωπο το σεβάστηκαν όλοι οι παραβρισκόμενοι.

Μετά τον Κο Συρμαλένιο, τον λόγο πήρε ο πρώην Νομάρχης Κυκλάδων  Δημήτρης Μπάιλας, ο οποίος συμφώνησε σχεδόν με όλες τις προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, όπως τις εξέφρασε ο ιατρός Κος Πανοηλίας, αφού όπως είπε ήταν προτάσεις του ιδίου και των Νομαρχιακών Συμβουλίων, με τις οποίες συμφωνούσε και υπερθεμάτιζε και Κος Συρμαλένιος όταν ήταν Νομαρχιακός Σύμβουλος.

Κατηγόρησε ευθέως τον Κο Συρμαλένιο ότι έχει μεταλλαχτεί Πολιτικά και έχει υποταχτεί στις εντολές του κόμματος, εμφανιζόμενος σαν να μην ήταν Νομαρχιακός Σύμβουλος, και σαν να μη ξέρει τίποτε για την επικρατούσα απαράδεκτή κατάσταση στα νησιά. Μάλιστα ήταν από τους πιο σκληρούς πολιτικά απέναντι στην τότε Νομαρχιακή αρχή, η οποία είχε επιτύχει σε όλους τους τομείς πολύ περισσότερα από αυτά που υπάρχουν σήμερα.!!!

Αυτοί που είχαν κάνει σημαία την νησιωτικότητα την έχουν ισοπεδώσει και αυτή η ισοπέδωση στο τομέα τις υγείας στοιχίζει ανθρώπινες ζωές.!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *