ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΦΗΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ

 

 

 

“ Η ´Επαρχος Θήρας ενημερώνει το κοινό ότι:

Το Σάββατο 23 Ιουνίου 2017, στο πλαίσιο των εργασιών του έργου «Κατασκευή του δρόμου Αεροδρόμιο – Φηρά – Βουρβούλος –Οία ν. Θήρας», ο Περιφερειακός δρόμος Φηρών από το Λύκειο μέχρι το ξενοδοχείο ΕΡΑΤΩ, θα δοθεί σε κυκλοφορία.

Εφιστούμε την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς των οχημάτων και στους επισκέπτες του νησιού μας. Στην φάση που βρίσκεται η υλοποίηση του έργου, συνιστούμε κατανόηση και υπομονή από τους συμπολίτες μας, μέχρι το τελικό στάδιο της ασφαλτόστρωσης”.

3 Απαντήσεις

  1. Ο/Η fos λέει:

    Σήμερα Σάββατο ήταν κλειστός ο δρόμος. Εαν δεν είσαι σίγουρη μην βγάζεις ανακοίνωση, τι άλλο να πώ!!

  2. Ο/Η Νίκος λέει:

    Εδώ http://santonews.com/apo-1h-ioyliou-i-kykloforiakes-rythmisis-fira.html λέει ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού κ. Αντωνούδης Απόστολος:
    …. ενώ παράλληλα μέχρι τις 10 Ιουλίου θα έχει δοθεί στην κυκλοφορία και το κομμάτι Οίας – Βουρβούλου.
    Ξέχασε να μας πει ποίου έτους. Πάντως το 2027 πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος ο δρόμος……

  3. Με την καλημέρα μου φίλε μου θα παρακαλούσα το παρόν σχόλιό μου αν είναι δυνατόν να προωθηθεί ,δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια και τ’ αυτιά γιατί ενεργώντας έτσι φεύγουν ζωές στους δρόμους αδίκως.

    Ο υπό κατασκευή δρόμος Αεροδρομίου -Οίας (περιφερειακός Μεσσαριάς-Καρτεράδου-Φηρών-Βουρβούλου-Οίας)του οποίου μεγάλα τμήματα ήδη χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς και που επίσημα θα δοθεί στην κυκλοφορία απ’ ότι λέγεται αρχές του άλλου μήνα είναι δρόμος καρμανιόλα σε μεγάλα τμήματά του,δρόμος επικίνδυνος την ημέρα και το βράδυ ακατάλληλος έως απαγορευτικός γιά χρήση (φωτισμός ανύπαρκτος,στενότητα οδοστρώματος,
    κλήσεις δρόμου ανάποδες ,πότε σε πηγαίνει μέσα πάνω σε άλλα οχήματα που διέρχονται αντίθετα στην κίνησή σου και πότε σε πετάνε έξω ,σηματοδότηση ελλιπέστατη ) και μιλώ ειδικά γιά το τμήμα γήπεδο Καρτεράδου έως τα Φηρά (κάτω από το Γενικό Λύκειο)΄Οποιος αρμόδιος,υπεύθυνος δεν τα βλέπει αυτά εθελοτυφλεί ή επιθυμεί να δρέψει δάφνες και θα είναι ο ηθικός αυτουργός σε ότι γίνει αργότερα γιά όποιες ανθρώπινες ζωές χαθούν.
    Δίχως ίχνος υπερβολής ή κινδυνολογίας ως οδηγός 40 χρόνια τώρα με μοτοσικλέτες και αυτοκίνητα γυρίζοντας σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα ο δρόμος που προανέφερα είναι από τους πλέον επικίνδυνους σε ότι αφορά τους εντός συνόρων και είναι ντροπή αφού είναι νέος δρόμος.
    Αν σε κάποιους το σχόλιο , η διαπίστωσή μου δεν αρέσει ουδόλως με απασχολεί και μακάρι το παράδειγμά μου να ακολουθήσουν και άλλοι εδώ στην Σαντορίνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *