ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ KICKBOXING ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 6 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

 

 

“Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο αθλητικός σύλλογος ” Karamolegos Team“, η παγκόσμια ομοσπονδία World Kickboxing Federation και η WKF Greece διοργανώνουν 1 – 6 Μαΐου 2017 τους πανευρωπαϊκούς αγώνες «WKF Santorini Cup 2017» στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Για μία εβδομάδα η Σαντορίνη θα αποτελεί το κέντρο της Ευρώπης στο άθλημα του Kick Boxing και στο χώρο των δυναμικών αθλημάτων. Αθλητές διαφόρων ηλικιών από είκοσι χώρες θα βρεθούν στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και με στόχο το «ευ αγωνίζεσθαι» θα αγωνιστούν σε δύο ρινγκ και σε συνολικά πέντε αγωνιστικά τερέν.

Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου στις 6 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί των κατηγοριών με πέντε διεθνείς τίτλους, ενώ καλεσμένος θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο θρύλος του kickboxing και δεκαεπτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Μιχάλη Ζαμπίδης.

Να σημειωθεί πως η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας και του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας, ενώ εξαιρετικά σημαντική θεωρείται και η συμβολή του κ. Γιώργου Περγιάλη επόπτη των αγώνων και του κ. Αρτέμη Καραμολέγκου που προσωπικά συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε ο θεσμός να διεξαχθεί στη Σαντορίνη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.wkfgreece.gr και στο τηλέφωνο 6973834559.

Οι αγώνες στις 3-4-5 Μαΐου 2017 θα διεξαχθούν 10:00 – 17:00 και η είσοδος στους θεατές είναι δωρεάν, ενώ το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 20:00 και η τιμή εισόδου ανέρχεται στα 10 ευρώ”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *