ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΜΟΔΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Η ΣΥΛΛΟΓΗ “LATREVO” ΤΗΣ HONEY WAQAR – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

  H Honey Waqar, είναι σχεδιάστρια μόδας στο συντηρητικό μουσουλμανικό Πακιστάν. Φαίνεται πως είναι πολύ διάσημη στη χώρα της και όπως γράφει η αγγλόφωνη εφημερίδα Tribune, “ήταν πάντα υπέρμαχος μιας προοδευτικότητας, αλλά με διακριτικό χαρακτήρα”. Δηλαδή, όχι μαντήλες, μπούρκες και φορέματα ως τον αστράγαλο. “Ως εμπορικό σήμα” συνεχίζει η Tribune, “έσπασε παραδόσεις και στερεότυπα και επαναπροσδιόρισε την πακιστανική μόδα με συναρπαστικά, διαχρονικά σχέδια αλλά και έξοχη επιδεξιότητα. Το όνομά της είναι συνώνυμο με την πολυτέλεια της υψηλής ραπτικής, αλλά αυτή τη χρονιά η Honey, επιχειρεί κάτι νέο: μια επώνυμη συλλογή με λεπταίσθητα υφάσματα”.

Η Waqar, ακολούθησε κατά τα άλλα την μόδα των …υπολοίπων σχεδιαστών μόδας και διάλεξε ως φυσικό σκηνικό για την φωτογράφιση της συλλογής της, τη Σαντορίνη. Διάλεξε μάλιστα και ελληνικό όνομα “Latrevo” που η εφημερίδα εξηγεί τι σημαίνει. “ο στόχος της είναι να σας μεταφέρει σε συναρπαστικό ταξίδι μέσα από ένα μαγεμένο δάσος όπου λευκά κρίνα και γαρίφαλα, γαρδένιες και πανσέδες σας περιμένουν. Το παραμύθι είναι συνυφασμένο με χρυσάνθεμα και γιασεμιά, με μια έκπληξη σε κάθε γωνιά. Γεράνια και κατιφέδες θα σας μεταφέρουν στον τελικό προορισμό, την απόλυτη Γη της Επαγγελίας”

Ως μοντέλο, διάλεξε την επίσης διάσημη (στο Πακιστάν, πάντα) ηθοποιό Mira Sethi, η οποία είναι πρωταγωνίστρια μιας δακρύβρεκτης και δημοφιλούς σειράς, του Dil Banjara, (εδώ, βλέπετε ένα δείγμα) που μόλις στερέψει η τούρκικη αγορά, μάλλον θα τη δούμε και στην Ελλάδα. «Μου άρεσε να είμαι εκεί με την ομάδα μας. Λέμε συνεχώς πώς ήταν μίνι-διακοπές, αν και ήμασταν αναγκασμένοι να εργαζόμαστε για 15 ώρες κάθε μέρα. Αλλά ο τόπος είναι πανέμορφος, σκαρφαλωμένος στα ψηλά βράχια και τα κακοτράχαλα μονοπάτια,» δήλωσε η νεαρά και ευειδής Πακιστανίς (κάνει καλή ρίμα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *