ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

 

 

christ_chorio«Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2016»

“Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν χθες οι «Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις» που είχαν προγραμματίσει ο Δήμος Θήρας μαζί με τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης για την περίοδο των εορτών.

Με επίκεντρο τα παιδιά του νησιού, το φετινό πρόγραμμα το οποίο διήρκεσε από τις 12 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 3 Ιανουαρίου 2017, μετέφερε με τον πιο διασκεδαστικό και γιορτινό τρόπο τη μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε κάτοικο κι επισκέπτη της Σαντορίνης. Ο Άγιος Βασίλης μαζί με τα ξωτικά έδωσαν το… σύνθημα για την έναρξη των εκδηλώσεων με την επίσκεψή τους στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου και συνέχισαν ο Μάριος Ιορδάνου με τη Σοφία Καζαντζιάν παρουσιάζοντας επί σκηνής το παιδικό θεατρικό έργο «Το πνεύμα των Χριστουγέννων» σε Εμπορείο, Πύργο, Μεσαριά και Φηρά.

Φυσικά και φέτος την παράσταση «έκλεψε» το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», όπου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των ΚΤΕΛ, τα παιδιά μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρενάκι, παγοδρόμιο, bungee τραμπολίνο, παιδότοπους, face painting, μαλλί της γριάς και ποπ κορν, παίζοντας και διασκεδάζοντας με τη ψυχή τους.

Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα. Ας εκμεταλλευτούμε όλοι μας την εμπειρία και τις γνώσεις που αποκτήσαμε τον προηγούμενο χρόνο, ώστε να κάνουμε το 2017 τους εαυτούς μας και τον τόπο μας ακόμα καλύτερους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *