Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΟΤΣΩΝΗΣ ΣΤΟ SEA SOUND FESTIVAL

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ MOYSIKH STO “FOUGARO”

 

 

 

 

“Ηλεκτρονικοί ήχοι θα «ντύσουν» μουσικά το 5ο live του Sea Sounds Summer Festival που διοργανώνεται στο Fougaro Beach (Άγ. Γεώργιος, Σαντορίνη), με καλεσμένο τον Σεραφείμ Τσοτσώνη την Παρασκευή 18 Αυγούστου.

Δεν θα μπορούσε να επιλεχθεί καταλληλότερος καλλιτέχνης για να καλύψει αυτή τη θεματική, καθώς ο Σεραφείμ Τσοτσώνης είναι ένας από τους γνωστότερους νέους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής, με έντονη δραστηριότητα τόσο ως συνθέτης, όσο και ως παραγωγός. Έχει συνθέσει μουσική για φιλμ, θεατρικά, ντοκιμαντέρ, διαφημιστικά και remixes για λογαριασμό πολλών καλλιτεχνών.

Πρόσφατα, δημιούργησε μαζί με την αδερφή του Αγγελική το ντουέτο Ocean Hope και κυκλοφόρησε στη διεθνή αγορά το πρώτο τους EP “Chamber Dreams”, καθώς και το το 4ο σόλο άλμπουμ του “She Swims” από την Hush Hush Records, ανεξάρτητη εταιρία στο Seattle της Aμερικής

Με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις και ένα «πάντρεμα» neoklasikal με ambient, jazz, post rock και dream pop στυλ συνδυασμένο με τους ήχους της θάλασσας, ήχους της φύσης που και ο ίδιος αγαπά να προσαρμόζει στα κομμάτια του, θα προσφέρει μια ασυνήθιστη μουσική εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Ώρα έναρξης: 9 μ.μ / Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/fougaro.beach

info@fougarobeach.com / +30 22860 85096

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής:

  1. 26 Αυγούστου: Ζωντανή Συναυλία Kingston in Santorini με τους Irie Action Soundsystem
  1. 01 Σεπτέμβριου: Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος παρουσιάζει τη μουσικό-κινηματογραφική βραδιά: Aquatic Soundtracks & Screenings”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *