Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ.

 

 

 

Με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Βόλεϊ Γιώργου Ρούσση που μέχρι πρόσφατα ήταν και προπονητής του και πρώην του Παναξιακού, συνεχίζει ο ΑΟ Θήρας, το “ταξίδι στο όνειρο”. Ο 38χρονος τεχνικός (έχει γεννηθεί στις 4 Ιανουαρίου 1979) ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον ΑΟ Μαρκόπουλου όπου δούλεψε ως συνεργάτης του Σούλη Τουρσούγκα αρχικά και του Γιώργου Λυκούδη στη συνέχεια (2005-2010), τον οποίο ακολούθησε στην Εθνική γυναικών (2008-2009). Την επόμενη χρονιά (2009-2010) ήταν συνεργάτης στην Εθνική Γυναικών του Ιταλού Τζιάνι Καπράρα.

Την σεζόν 2010-2011 ήταν πρώτος προπονητής στην ΑΕ Αγίας Παρασκευής (Α2 Γυναικών) και την επόμενη (2011-2012) ήταν στον πάγκο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Τον Ιούνιο του 2016, ανέλαβε τον Παναξιακό, τον οποίο οδήγησε στον τελικό κυπέλου.

Όπως αναφέρει το http://www.volleyplanet.gr : “Με την υπογραφή του καταξιωμένου τεχνικού στον σχεδιασμό της ομάδας, η Σαντορίνη αρχίζει σιγά σιγά να χτίζει σε γερές βάσεις το ρόστερ της νέας χρονιάς. Στόχος της διοίκηση θα είναι για φέτος να δημιουργηθεί ένας «κορμός» 7-8 Ελληνίδων αθλητριών, ώστε να παραμείνει διαχρονικά και να μην γίνονται συνεχώς αλλαγές σε παίκτριες.

Παράλληλα φιλοδοξία των ανθρώπων του ΑΟ Θήρας είναι στο μέλλον να βγουν από τα “σπλάχνα” της ομάδας 2-3 “δικά τους” παιδιά που θα καταφέρουν να στελεχώσουν αύριο την γυναικεία ομάδα. Το δύσκολο αυτό έργο αναμένεται να βαρύνει και φέτος τις πλάτες δύο γνώριμων αθλητριών της Νίκης Μουντάκη και της Άρτεμις Σκορδίλη που θα αναλάβουν τις ακαδημίες”.

Φυσικά, ο ΑΟ Θήρας, έχοντας πλέον καταξιωθεί στην ελίτ του αθλήματος, σκοπέυει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα και να διεκδικήσει περισσότερα. Η πρόσληψη του καταξιωμένου Έλληνα τεχνικού, αποτελεί το πρώτο δείγμα για τη νέα εποχή.

 

πηγές: http://www.sdna.gr/volei/ethnikes-omades/article/311075/o-giorgos-roysis-sto-timoni-tis-ethnikis-gynaikon

Σαλπάρει για μακριά με καπετάν-Ρούση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *