Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΡΑΣ-ΕΜΠΟΡΕΙΟ- KYΡIAKH   22   ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 

 

 Ο δημοφιλής ηθοποιός ενσαρκώνει τον γνωστό Ήρωα του Άγγλου Θεατρικού Συγγραφέα Καρολου Ντικενς, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς όλων των εποχών. Έτσι λοιπόν το έργο αυτό εγκαινιάζει μία ιδιαίτερη πρωτιά για το ΧΑΡΗ    ΡΩΜΑ, εφ΄ όσον για πρώτη φορά θα παίξει ο ίδιος σε παιδική θεατρική παράσταση!.

Ύστερα από δέκα χρόνια ενασχόλησής του με το θέατρο για τα παιδιά (πότε ως σκηνοθέτης και πότε ως συγγραφέας), τώρα αναλαμβάνει να υποδυθεί τον “ΣΚΡΟΥΤΖ” απαιτητικό ρόλο που έχουν παίξει στο παρελθόν μυθικοί πρωταγωνιστές όπως ο ΑΛΜΠΕΡΤ ΦΙΝΕΥ, ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΚΟΤ, και ο ΜΑΙΚΛ ΚΑΙΗΝ!.

Η “Χριστουγεννιάτικη ιστορία” έχει ξεχωριστή θέση στη βιβλιογραφία της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα που προσλαμβάνουν τα παιδιά από την ιστορία του άπληστου ‘ΣΚΡΟΥΤΖ’ ο οποίος, μετά την παρέμβαση των τριών πνευμάτων που του φανερώνουν την ασχήμια της ζωής του, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο καλοσυνάτο που θέλει να μοιράζεται την περιουσία του με τους συνανθρώπους του. Ειδικά σ’ αυτός τους δύσκολους καιρούς που ζούμε και πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε για να επιβιώσουμε, το μήνυμα του σπουδαίου Ντίκενς μοιάζει πιο επιτακτικό και απαραίτητο.

Μαζί του θα παίξουν οι ταλαντούχοι ηθοποιοί:

Κατερίνα Αναστασίου, Κοράκης Δημήτρης , Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη

ο Θίασο έπιμελύθηκε ενδυματολογικά η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ, ενώ του κοστούμι του κ. ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ  έφτιαξε ο Ιταλικός Οίκος “I Sarti di Milano”.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ έγραψε την μουσική και ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ καθοδήγησε το θίασο χορευτικά.

Στα τραγούδια ακούγονται οι φωνές του βαρύτονου Τίμου Σιρλατζη, και της σοπράνο Πένυς Δεληγιάννητης Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Προπωλούνται εισιτήρια

Φηρά : παιδικά ενδύματα “Carousel”.

Εμπορείο: παιχνίδια – βιβλία ” ΒΟΥΛΑ”

Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α

Ώρες παραστάσεων: 6:00 μ.μ. & 7:30

πληροφορίες: 697 3056635

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *