Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΙΕ΄ & Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ “OUTLANDER” ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

 

  OutlandepgO Lionel Lingelser είναι νεαρός Γάλλος ηθοποιός που έκανε μεγάλη αίσθηση, παίζοντας στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Outlander”, που περιγράφει το ξαφνικό ταξίδι στο χρόνο μιας νοσοκόμας που από το 1945, μεταφέρεται στα χρόνια του Λουδοβίκου ΧV (ΙΕ ή 15ου). Τον βασιλιά που στέφθηκε μόλις πέντε ετών, λόγω των πολλαπλών θανάτων των διαδόχων (δελφίνων) υποδύεται στη δραματική σειρά ο Lingelser που έκανε τα πρώτα του βήματα δίπλα στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Άγνωστο, το πως και με ποιους, ο Lionel Lingelser έχει κάποια σχέση με τη Σαντορίνη. Όπως δηλώνει ο ίδιος, απαντώντας σε θαυμάστρια του που τον ρωτά γιατί δεν έρχεται στην Ελλάδα: “Θα έρθω… έχω κάποια οικογένεια στη Σαντορίνη”.LINGSELER

Τώρα που η Santonews, πήρε φόρα στα κοσμικά, ποιος την πιάνει. Διότι μετά τη Μολδαβή Σταχτοπούτα της Μόδας και τον παραμυθένιο γάμο της στη Σαντορίνη, ένας Γάλλος Βασιλιάς -έστω-της μικρής οθόνης, με οικογένεια στη Σαντορίνη, δίνει νέα ώθηση στα κοσμικά μας. Δια ταύτα, όποιος έχει συγγένεια, με τον “νεαρό, αρρενωπό Γάλλο”, ας επικοινωνήσει.

http://outlandishdram.com/asklionel-outlanders-king-louis-lionel-lingelser-answers-your-burning-twitter-questions/

http://www.threeifbyspace.net/2016/07/outlander-lionel-lingelser-king-louis-of-france-chats-with-twitter-fans/

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Valerie λέει:

    Me and my kids are his family! ????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *