“Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ”

Ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΤΑΚΗΣ ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΚΥΖΗ

 

 

 

«Ο Καραγκιόζης στο Μπερντέ και στη σκηνή”

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων σας προσκαλούν το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 στις 20:00 στο Μέγαρο Γκύζη για να παρακολουθήσετε την παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο Μπερντέ και στη σκηνή».

Ο Θίασος Σκιών «Σκιές & Γέλια» της Ζωής Μαρίνου και ο εμψυχωτής του ρόλου του Καραγκιόζη, εδώ και είκοσι χρόνια, Τάκης Βαμβακίδης, παρουσιάζουν μια μοναδική παράσταση που παντρεύει τη μαγεία του μπερντέ με τη θεατρική σκηνή!

Με καρδιά τη μοναδική γυναίκα καραγκιοζοπαίχτη Ζωη Μαρίνου, αλλά και τον Τάκη Βαμβακίδη που εμφανίζεται ζωντανά στην σκηνή ως καραγκιόζης, η παράσταση διασκεδάζει, συγκινεί και συνεχίζει την παράδοση του θεάτρου σκιών με έναν μοναδικό τρόπο.

Με ρεπερτόριο που βασίζεται στις κλασσικές διαχρονικές ιστορίες του Θεάτρου σκιών, διανθισμένες με ατάκες και αυτοσχεδιασμούς που τις επικαιροποιούν στο σήμερα, οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, με τον αυθορμητισμό και το μοναδικό χιούμορ τους, διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

Μετά το τέλος της παράστασης ακολουθεί εκπαιδευτικό παιχνίδι για τα παιδιά με τον Τάκη Βαμβακίδη και κάθε παιδί παίρνει δώρο μια φιγούρα θεάτρου σκιών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη» .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *