O ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ

ΘΗΒΑΙΟΣ«3ο Φεστιβάλ Στρογγύλη – Ημέρα 6η»

Με τη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου θα πέσει την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 στις 21:00 στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου η αυλαία του 3ου Φεστιβάλ Στρογγύλη που διοργάνωσαν ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης και ο Δήμος Θήρας.

 

 

Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας κα ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την 20χρονη πορεία του στη μουσική αλλά και εκείνα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και νέα τραγούδια από τη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει αυτό τον καιρό με τίτλο “Σιδερένιο νησί”. Μαζί με την μπάντα των “Πέτρινων Κήπων” ο μαγευτικός τραγουδοποιός επισκέπτεται τη Σαντορίνη, προσθέτοντάς την στο δικό του “ημερολόγιο”.

 

 

Την συναυλία θα ανοίξει ο εξαίρετος Σαντορινιός σολίστας Μανώλης Φύτρος. Ένας μοναδικός δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, μέλος της ορχήστρας «Επόμενοι» του Θ. Πολυκανδριώτη, συνθέτης λαϊκής και έντεχνης μουσικής με σπουδαίες συνεργασίες στο βιογραφικό του (Γ.Καλατζης, Θ. Πολυκανδριώτης, Α.Κονιτόπουλος κ.α.) που θα επιδιώξει εμπρός στο κοινό της ιδιαίτερης του πατρίδας να ξεδιπλώσει επί σκηνής το πολύπλευρο ταλέντο του και να χαρίσει στιγμές μοναδικού ερμηνευτικού ταμπεραμέντου καταθέτοντας την ψυχή του για την τέχνη που υπηρετεί.

Τιμή εισιτηρίου: 10€”.

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *