Ο Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Χ. Κόκκινος.

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Χ. Κόκκινος.

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές στο Νότιο Αιγαίο, προχώρησε ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Ο πρώην μετακλητός περιφερειάρχης και νυν επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ», προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, παρά το γεγονός πως σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου η ΝΔ, βρίσκεται σε στάδιο διαβουλεύσεων για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Santonews.com, διενεργήθηκε δημοσκόπηση που εκτός από τον κ. Κόκκινο αξιολογούσε και την επιρροή του στελέχους της ΝΔ κ. Γιάννη Παππά από τα Δωδεκάνησα ( εξελέγη βουλευτής στη βραχύβια Βουλή του Μαΐου 2012). Αυτό σημαίνει ότι είτε το κυβερνών (μαζί με το ΠΑΣΟΚ) κόμμα κατέληξε σε οριστική απόφαση, είτε ότι ο κ. Κόκκινος προκαταλαμβάνει τις εξελίξεις, τονίζοντας μάλιστα στην ανακοίνωση ότι θα ηγηθεί «ανεξάρτητης παράταξης στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου 2014».

 

Η ανακοίνωση

 

  «Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συνάντηση στελεχών του Περιφερειακού Συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε η κάθοδος της ανεξάρτητης παράταξης στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου 2014 με επικεφαλής του συνδυασμού τον Χαράλαμπο Κόκκινο.

Με στόχο τη διεύρυνση των παρεμβάσεων της παράταξης, θα πραγματοποιηθούν άμεσα και άλλες συσκέψεις και περιοδείες στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και θα δημιουργηθεί συνδυασμός εμπειρίας και ανανέωσης δηλαδή έμπειρων και νέων ανθρώπων με στόχο την ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο.

Επίσης, θα αναζητηθούν αυτοδιοικητικές, κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες και θα γνωστοποιηθούν οι επικαιροποιημένες  θέσεις και προτάσεις της ¨ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ¨.

 

Με σύμμαχο τη κοινωνία μας και αγάπη για τα νησιά μας προχωράμε με ενότητα και πίστη για τη νίκη.

 

 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ».