Ο ΑΟ ΘΗΡΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

  “Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος. Όχι από συνήθεια, αλλά σαν την ομορφότερη βεγγέρα μας. Οι αθλήτριες, το προπονητικό επιτελείο και η Διοίκηση του ΑΟ Θήρας, πήραμε χαρά από τη χαρά τους και δύναμη από τη δύναμή τους. Βρεθήκαμε μαζί με τους ανθρώπους που ζουν στο Γηροκομείο-Πτωχοκομείο Θήρας και με χαρά ανάμεικτη με συγκίνηση, μάθαμε ότι η ομάδα μας, έχει εκεί, το πιο αφοσιωμένο φίλαθλο κοινό . Τις ώρες που μείναμε, εμείς προσφέραμε γλυκά και συντροφιά και αυτοί χαμόγελα και αγάπη.

Επισκεφτήκαμε και το Νοσοκομείο μας. Τον γείτονά μας, στην περιοχή που δίνουμε τους αθλητικούς μας αγώνες. Εκεί η Διοίκηση, οι Γιατροί, οι Νοσηλευτές, το Προσωπικό και οι Ασθενείς δίνουν το δικό τους καθημερινό αγώνα, ζωής. Η επίσκεψη ήταν ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο, ένα μάθημα από την αυταπάρνηση όλων όσων εργάζονται εκεί και ένα πολύτιμο δίδαγμα από τους ανθρώπους που πολεμούν με χαμόγελο και αισιοδοξία τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Η χαρά μας, κορυφώθηκε από την αντίδραση των παιδιών και εκπαιδευτικών του Ειδικού Σχολείου Σαντορίνης, όταν όλοι μαζί πήγαμε στο χώρο τους. Μοιράσαμε εκεί εκτός από γλυκά και κάποια δώρα. Μοιραστήκαμε όμως χαμόγελα κι αγάπη. Φύγαμε, αλλά η καρδιά μας, έμεινε εκεί. Τους ευχαριστούμε όλους. Τους αφοσιωμένους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά που μας υποδέχτηκαν, έπαιξαν μαζί μας, αγγίξαμε για λίγο την καθημερινότητά τους και διευρύναμε από καρδιάς την οικογένεια του ΑΟ Θήρας, μαζί τους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *