ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ:ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ

 

 

 

“Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης σύγχρονου εξοπλισμού ξεκίνησε η λειτουργία εξειδικευμένου τμήματος φυσικοθεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.
Με άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό υποστηρίζονται καθημερινά ασθενείς με παθολογικές καταστάσεις, μυοσκελετικές κακώσεις και τραυματισμούς, νευρολογικές παθήσεις, καθώς και σύνδρομα ή άλλα νοσήματα που παρεμποδίζουν τη λειτουργική καθημερινότητά τους. Εκτελούνται ολοκληρωμένες φυσικοθεραπευτικές συνεδρίες με εξατομικευμένα πρωτόκολλα και πράξεις όπως κινησιοθεραπεία, ηλεκτροθεραπεία, υπέρηχο κ.α. που στόχο έχουν την ταχύτερη επανένταξη του ασθενούς σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες.

Παράλληλα και σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό του Γ. Ν. Θήρας, παρέχεται άμεση αξιολόγηση και συμβουλευτική παρέμβαση, ώστε να ακολουθείται η ορθότερη θεραπευτική αγωγή με σκοπό τη πλήρη αποκατάσταση της υγείας των ασθενών.

Το Γ.Ν Θήρας διατηρεί και ενισχύει τον δημόσιο χαρακτήρα του, παρέχοντας τις υπηρεσίες του στο πλαίσιο των συμβάσεών του με τον ΕΟΠΠΥ σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ) και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Δ.Φ.Υ)”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Γεργιος λέει:

    Ετσι μπραβο..αφηστε το επιτελους να δουλεψει..για σας ειναι..πρωτα για τους ντοπιους κ μετα για τον τουρισμο..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *