ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΔΔΗΕ

  Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), εξέδωσε σήμερα νέο πρόγραμμα εκ περιτροπής ηλεκτροδότησης του νησιού. Η ιστοσελίδα μας συνιστά απλώς να το συμβουλευτείτε, καθώς τα δύο προηγούμενα προγράμματα,  είχαν τόση ακρίβεια όση και οι αστρολογικές προβλέψεις για τον ανάδρομο Ερμή (Είναι πάντως αξιοπρόσεκτο, ότι ο ΔΕΔΔΗΕ, έμαθε την σωστή ορθογραφία των χωριών του νησιού, αν μαθαίναμε κι εμείς τις ορθές ώρες ηλεκτροδότησης, κάτι θα γινόταν).

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέο πρόγραμμα ηλεκτροδότησης, από τον ΔΕΔΔΗΕ

Νέο πρόγραμμα ηλεκτροδότησης, από τον ΔΕΔΔΗΕ

 «Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ενημερώνει ότι, παρά τη βελτίωση της παραγωγικής ισχύος του Σταθμού Παραγωγής της ΔΕΗ ΑΕ και επειδή εξακολουθεί να μην υπάρχει πλήρης επάρκεια ισχύος, συνεχίζεται και σήμερα 16/08/2013 η εκ περιτροπής ηλεκτροδότηση στα νησιά Θήρα και Θηρασιά, με στόχο τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Ακολουθεί ενδεικτικό πρόγραμμα διακοπών ηλεκτροδότησης ανά περιοχή για τις 16/08/2013 από τις 11.00 έως τις 01.00:

11.00-13.00:Οία, Θηρασιά, Επισκοπή Γωνιάς, Έξω Γωνιά, Περίσσα.

13.00-15.00:Καρτεράδος, Μεσσαριά, Πύργος, Ραντάρ, Βουρβούλος, Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι.

15.00-17.00:Μεγαλοχώρι, Ακρωτήρι, Εμπορείο, Όρμος Αθηνιού, Αγ.Παρασκευή, Καμάρι.

17.00-19.00:Οία, Θηρασιά, Φηρά

19.00-21.00:Βουρβούλος, Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι, Επισκοπή Γωνιάς, Έξω Γωνιά, Περίσσα.

21.00-23.00:Μεγαλοχώρι, Ακρωτήρι, Εμπορείο, Όρμος Αθηνιού, Καρτεράδος, Μεσσαριά, Πύργος, Ραντάρ.

23.00-01.00:Οία, Θηρασιά, Αγ. Παρασκευή, Καμάρι.

Διευκρινίζεται ότι δίνεται προτεραιότητα σε κοινωφελούς χαρακτήρα υποδομές και δραστηριότητες (κέντρο υγείας, αφαλάτωση, βιολογικοί καθαρισμοί κλπ).

 Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι το παραπάνω πρόγραμμα είναι απολύτως ενδεικτικό και ανάλογα με τη βελτίωση των συνθηκών και τις προσθήκες νέων μονάδων που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας θα διαμορφώνονται αντιστοίχως και οι χρόνοι των διακοπών».