ΝΕΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΝΕΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Στις αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νεανικής κινεζικής ταινίας.

Στις αρχές Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νεανικής κινεζικής ταινίας.

  «Τη συναντά στο ελληνικό νησί της Σαντορίνης, Είναι κινέζα με το όνομα Shu Qing in  και την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Εξαιτίας αυτού αποφασίζει να πάει στο Πεκίνο για σπουδές. Στη σχολή του μπαίνει σε ένα μουσικό γκρουπ ως τραγουδιστής και κημπορντίστας (σ.σ αρμόνιο). Γίνεται φίλος αλλά και καθοδηγητής, των μελών του συγκροτήματος. Καθώς διουλεύε για να κερδίσει μερικά λεφτά, αλλά και να παρακολουθεί τις δραστηριότητες του γκρουπ, ψάχνει απελπισμένα να βρει την Shu Qing in, το κορίτσι των ονείρων του.  Ωστόσο παράλληλα συνειδητοποιεί τα αισθήματα του για την Luo Man, ένα κορίτσι που πάντα ήταν στο πλευρό του». Αυτή είναι η σύνοψη της νέας κινεζικής ταινίας που ένα μέρος της πρόκειται να γυριστεί στη Σαντορίνη, στις αρχές Οκτωβρίου και η οποία θα είναι πλημμυρισμένη από μουσική. Μόνο ο Βουτσάς και το περίφημο «Φσσστ …. Μπόινγκ» θα λείπουν.    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

 

  «Σύμφωνα με ενημέρωση της  Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας από την Ελληνοκινεζική Ένωση, τον Οκτώβριο του 2013 θα πραγματοποιηθεί στην Σαντορίνη μέρος των γυρισμάτων Κινεζικής κινηματογραφικής ταινίας, η οποία αποτελεί μια πολύ μεγάλη, φιλόδοξη και ακριβή παραγωγή που θα προβληθεί σε χιλιάδες κινηματογραφικές αίθουσες της Κίνας.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε σε Αθήνα, Σαντορίνη και Μύκονο τον Οκτώβριο του 2013.

Ο τίτλος: της ταινίας είναι «One and a half summer» και πρόκειται για ρομαντικό δράμα παραγωγής της εταιρίας China – ROK Cooperation με πρωταγωνιστές τους  Nich Κhun, Zhu Dan, Jiang Jinfu, κα Xu Lu .

Οι πρωταγωνιστές είναι διεθνούς βεληνεκούς ηθοποιοί, με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στην Κίνα, την Κορέα και την Ταϋλάνδη και  με εκατομμύρια οπαδούς στο αντίστοιχο κινέζικο twitter (weibo) στην μεσοαστική τάξη των νέων της Κίνας που αριθμεί πάνω από 650 εκατ. ανθρώπους.

Για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων της ταινίας η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης με πρόσκληση ενδιαφέροντος που τους έστειλε, ζητά από τα μέλη της σε περίπτωση που ενδιαφέρονται, να προσφέρουν δωμάτια των ξενοδοχείων τους, επωφελούμενα της διαφήμισης που θα γίνει στα ξενοδοχεία – χορηγούς, μέσα από την προβολή της ταινίας».