NEA ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BLACK ROCK ΤΟΥ Κ. ΚΑΛΗΜΕΡΗ

H MAYA PAYNE ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO CLIP ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

   black_rock_maya_payneΤο “Black Rock”, έχει μπει πλέον για τα καλά στον παγκόσμιο χάρτη της μουσικής. Το στούντιο που δημιούργησε ο Κώστας Καλημέρης στο Ακρωτήρι, μετά τον Justin Bieber, τους One Rebuplic και άλλα σπουδαία ονόματα της διεθνούς μουσικής, επανέρχεται με ένα τραγούδι, που ήδη έγινε παγκόσμια επιτυχία. Πρόκειται για το “If only” της 18χρονης Νεοζηλανδής Μάγια Πέιν, που αφού ηχογραφήθηκε στο “Black Rock”, η νεαρή και πολλά υποσχόμενη ποπ-σταρ από το Κριστ-τσερτς, αποφάσισε να γυρίσει και το επίσημο βίντεο κλιπ στο νησί.

Είναι μια κάπως περίεργη ιστορία”, αφηγείται η ίδια στο μεγάλο ειδησεογραφικό κόμβο Stuff. “Ρίχναμε μια ματιά στα μαγαζιά της Σαντορίνης και τότε γνωρίσαμε μια πολύ ωραία κυρία, που αφού μας γνώρισε το νησί, ανέφερε ότι στο “Black Rock”, είχε κάνει ηχογράφηση ο Bieber και ότι γνώριζε τον Κώστα (Καλημέρη). Του έδειξα κάποια τραγούδια μου και κατέληξε στη μείξη του ΕP μου που ήταν πράγματι πολύ ωραίο. Από τότε είναι μέρος της ομάδας μου”. (σ.Santonews. EP-Extendend Play, είναι ένας δίσκος που περιέχει περισσότερα από ένα τραγούδια χωρίς να είναι όμως ολοκληρωμένο άλμπουμ ή LP long play)

Το Σεπτέμβρη μάλιστα, η Πέιν θα επανέλθει στη Σαντορίνη, προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα από τα μουσικά camp που διοργανώνει κάθε χρόνο, ο Κ. Καλημέρης. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχω σε αυτό το δίκτυο από καταπληκτικούς μουσικούς και στιχουργούς”, δήλωσε στο Stuff.

 

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *