ΝΑΙ !!! ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΚΑΛΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΝΟΔΟΧΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΗ-ΒΑΣΙΛΗΣ

 

ΣΤΑΒΛΟΙ_17_ΔΕΚΜπορεί να χρειάστηκαν πολλά δημοσιεύματα. Δεκάδες ραδιοφωνικές αναφορές. Επίκληση της τέχνης. Κινηματογραφικά και εικαστικά παραδείγματα, αλλά τελικά το θαύμα έγινε. Οι στάβλοι Καμαρίου, επιτέλους Καθαρίστηκαν. Δηλαδή έφυγαν τα πολλά. Τα βαριά και κραυγαλέα. Γιατί ο μικρός βρώμικος κρατήρας, που μαρτυρά ένα εξίσου βρώμικο παρελθόν, παρέμεινε.

Πάντως ο άπιστος Θωμάς. Ο βδελυρός γραφιάς της Santonews, πείστηκε για την ύπαρξη του Αη- Βασίλη. Όχι του ασκητικού επισκόπου της Καισάρειας που και υπήρξε και μεγάλη μορφή των γραμμάτων ήταν (ακόμα κι αν δεν είχε ανακηρυχθεί άγιος, το φιλοσοφικό και θεολογικό του έργο είναι σημείο αναφοράς για τους επαΐοντες), αλλά σε εκείνον  το ροδομάγουλο παππού με την κόκκινη μπέρτα που αποτελεί διαφημιστική εφεύρεση της Κόκα-Κόλα (ς). Ο παππούς με το έλκηθρο λοιπόν, συνοδευόμενος από τον ρούντολφ το ελαφάκι, μου έφερε το πρωτοχρονιάτικο δώρο: έβαλε τους πάντοτε αναρμόδιους-Αρμόδιους να καθαρίσουν τη «Γειτονιά των Καταφρονεμένων». Τους στάβλους Καμαρίου.

Εύχομαι μόνο, να μην είναι το μοναδικό μου δώρο για φέτος, γιατί την Πρωτοχρονιά σκοπεύω να κρεμάσω κάλτσα στην καπνοδόχο περιμένοντας κι άλλα.

Όσο για σένα μπαγάσα, που σκέφτεσαι πονηρά και λες: «Τώρα πλησιάζουν οι νέες κατανομές αντιδημαρχιών. Τώρα που πλησιάζει το τέλος εργολαβίας καθαριότητας (θα δείτε τη συνημμένη απόφαση παρακάτω) τα θυμήθηκαν όλα αυτά;».

Εεεε…Όχι ρε Μπαγάσα!. Αη-Βασίλης Υπάρχει και να σκάσεις!. Εγώ μια φορά, θα κρεμάσω κάλτσα πλουμιστή!.

Mια μικρή πρόγευση της απόφασης που αναρτήθηκε στη "Διαυγεια".

Mια μικρή πρόγευση της απόφασης που αναρτήθηκε στη «Διαυγεια».

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΔΩ: PARATASH ERGOLABIAS KATHARIOTHTAS FEB2015 _ΒΖΙΦΩΡΝ-ΗΒΛ