ΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ (ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

 

 

 

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Θήρας , συνήλθε σε συνεδρίαση και αποφάσισε:

Α. Καθορίζει τους όρους διακήρυξης της φανερής και προφορικής μειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτων, για την δημιουργία χώρων στάθμευσης οχημάτων στο Δήμο Θήρας σύμφωνα με τους οποίους, η αρμόδια επιτροπή διαγωνισμών θα διενεργήσει την δημοπρασία όπως την συνημμένη διακήρυξη.

Β. Ψηφίζει και εγκρίνει πίστωση ποσού 42.000,00 ευρώ που έχει εγγραφεί στον Κ.Α. 20.6236.001 «Μισθώματα κτιρίων – τεχνικών έργων ακινήτων» του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2017.

 

  Γ. Περίληψη της διακήρυξης της δημοπρασίας να δημοσιευθεί για δέκα (10) τουλάχιστον ημέρες πριν τη διενέργεια της δημοπρασίας, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του δήμου και να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου μας .

Δ. Ορίζει την επιτροπή εκτίμησης του ακινήτου σύμφωνα με την παργ. ε του άρθρου 72 του Ν.3852/2010 (Καλλικράτης) η οποία θα απαρτίζεται από τους :

α) Καμπουράκη Νικόλαο Αντιδήμαρχο ως Πρόεδρο με αναπληρωτή του την Δημοτική Σύμβουλο Καραμολέγκου Αικατερίνη .

β) Δαρζέντα Ανάργυρο Αντιδήμαρχο Θήρας ως μέλος με αναπληρωτή του τον κ. Κυριαζή Γεώργιο Αντιδήμαρχο Θήρας.

γ) Βράντζα Χρυσαυγή Προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θήρας ως μέλος, με αναπληρώτρια της την υπάλληλο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας Δανέζη Σοφία

Το μέλος της Ο.Ε κ. Σιγάλας Αντώνιος δεν ψηφίζει το ανωτέρω θέμα γιατί θεωρεί ότι δεν έχουν ενημερωθεί κατάλληλα οι Δημοτικές και Τοπικές κοινότητες και δεν έχουν αποτυπωθεί όλοι οι χώροι που μας ενδιαφέρουν προκειμένου να πετύχουμε καλύτερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Δήμο μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *