ΜΙΑ ΣΤΑΡ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΦΩΤΟ-ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

 

 

Oι νεόνυμφοι Rickie- Lee Coulter και ο σύζυγός Richard Harrison ζουν τον ευρωπαϊκό μήνα του μέλιτος τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια οικογενειακή τελετή στο Παρίσι και να συνεχίσει τις πολυτελείς διακοπές ... "Τόσο ερωτευμένοι με τη Σαντορίνη!!".

Oι νεόνυμφοι Rickie- Lee Coulter και ο σύζυγός Richard Harrison ζουν τον ευρωπαϊκό μήνα του μέλιτος τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια οικογενειακή τελετή στο Παρίσι και να συνεχίσει τις πολυτελείς διακοπές … «Τόσο ερωτευμένοι με τη Σαντορίνη!!».

H Rickie Lee Dawn Coulter ή απλώς Rickie Lee, για τα εκατομμύρια των θαυμαστών της, είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ του αγγλόφωνου κόσμου. Γεννημένη στις 10 Νοεμβρίου 1985 στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας ξεκίνησε να τραγουδάει από τα 15 της. Το 2004 συμμετείχε στον τηλεοπτικό διαγωνισμό ανάδειξης ταλέντων «Idol» της Αυστραλίας και παρ΄ ότι κατετάγη μόλις 7η  ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα. Χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, αναρρίχηση στις κορυφαίες θέσεις των λεγόμενων «charts», τηλεοπτικές εκπομπές, βραβεία και αναρρίθμητες συναυλίες συνθέτουν ένα εντυπωσιακό βιογραφικό για τη μόλις 30 ετών Rickie Lee.

Στις 17  Αυγούστου του 2015 παντρεύτηκε (σε δεύτερο γάμο) τον μάνατζερ της, Richard Harrison και ξεκίνησε ένα μακρύ μήνα του μέλιτος. Μάλιστα, όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό της, φρόντισε να δημοσιοποιήσει όλες αυτές τις υποτιθέμενα ιδιωτικές στιγμές, δημιουργώντας ένα άλμπουμ που τις τελευταίες μέρες, αναρτήθηκε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναδημοσιεύθηκε σε εκατοντάδες εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες.

Οι περισσότερες φωτογραφίες, αλλά και τα πιο υμνητικά σχόλια αφορούν στο πέρασμά της από τη Σαντορίνη.

  Παραθέτουμε τις φωτογραφίες, με το δικό της σχολιασμό και στο τέλος, ένα βίντεοκλιπ με κάποιο από τα δημοδιλή τραγούδια της:

 • "Δεν έχω ξαναδεί κάτι τόσο όμορφο. Η Σαντορίνη, είναι ο επίγειος Παράδεισος"
 • «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τόσο όμορφο. Η Σαντορίνη, είναι ο επίγειος Παράδεισος»
 • Οία- Σαντορίνη Οία- Σαντορίνη
 • Ας μιλήσουμε μόνο για τη θέα
  Ας μιλήσουμε μόνο για τη θέα
 • Οία
  «Οία- Σαντορίνη. Η καρδιά μου έλιωσε»
 • Οία
  Οία
 • "Καμμία έγνοια στον κόσμο"
  «Καμμία έγνοια στον κόσμο»
 1. Ημεροβίγλι. Πρωινή ανάβαση. Αυτό το μέρος είναι τόσο επικό!!!
  Ημεροβίγλι. Πρωινή ανάβαση. Αυτό το μέρος είναι τόσο επικό!!!
 2. Σαντορίνη. Ωωωωω!. Ο Παρλάδεισος βρίσκεται στη γη.Σαντορίνη. Ωωωωω!. Ο Παράδεισος βρίσκεται στη γη.

  ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ:

http://www.dailytelegraph.com.au/entertainment/photos-fnlmvl1k-1227491354043

http://www.ricki-lee.com/