ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΔΗΜΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ

 

 

 

Ο Χαρίδημος Χατζηδάκης, το 2016, ενώ εξηγεί το όραμά του για το υποβλητικό, υπόσκαφο Οινοποιείο.

Μεγάλη θλίψη, έχει προκαλέσει στη Σαντορίνη, ο αιφνίδιος θάνατος του Χαρίδημου Χατζηδάκη. Ο πολυβραβευμένος και οραματιστής οινοποιός, έφυγε σήμερα το απόγευμα από τη ζωή. Έχαιρε μεγάλης εκτίμησης στο νησί, ενώ πολλές μεγάλες εφημερίδες, κανάλια και ιστοσελίδες του εξωτερικού, είχαν κάνει εκτενή και εγκωμιαστικά αφιερώματα, στα εξαιρετικά βιολογικά κρασιά που δημιουργούσε. Φέτος μάλιστα, έθεσε σε λειτουργία ένα υποβλητικό νέο οινοποιείο, σκαμμένο εξ’ ολοκλήρου στην ηφαιστειακή τέφρα και η φήμη του στον κόσμο του κρασιού, ήταν τεράστια.

Η απώλεια για τη Σαντορίνη, είναι μεγάλη, καθώς ο Χαρίδημος Χατζηδάκης, εκτός από οραματιστής και αφοσιωμένος στο έργο του ήταν ένας ευαίσθητος και ευγενικός άνθρωπος, που γινόταν αγαπητός σε όλους , από την πρώτη στιγμή που τον γνώριζαν.

Η Santonews, πριν λίγες μέρες είχε κάνει αφιέρωμα στο Οινοποιείο του, ενώ πέρυσι είχε μιλήσει με τον Χαρίδημο Χατζηδάκη, την ώρα που αυτό τεράστιο και εκπληκτικό στη σύλληψή του έργο, βρισκόταν στη φάση της κατασκευής. Στην οικογένεια και τα παιδιά του, εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια, για την απώλεια αυτού του αξιαγάπητου ανθρώπου, ο οποίος κόσμησε τη Σαντορίνη με την παρουσία, τη δράση, την ενεργητικότητα και τα οράματά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *