Μ.ΡΟΥΣΣΟΣ: “ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ”

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΕΜΥ

 

 

ΡΟΥΣΣΟΣ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ copy

“Εισήγηση Μιχάλη Ρούσσου στο ΔΣ της ΑΕΜΥ

Κοινοποιείται Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό

Υπουργό Υγείας κ. Πολάκη, Γενικό Γραμματέα κ. Μπασκόζο Βουλευτές Κυκλάδων

Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Στο τελευταίο ΔΣ αποφασίσαμε να υπογραφούν στις 11 Μαΐου 2016 και μάλιστα μέσα στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης οι συμβάσεις όλου του νέου προσωπικού και να αναλάβουν αμέσως καθήκοντα. Μαζί με τα 5 εκ επιχορήγηση από το υπουργείο υγείας αυτή είναι η πιο ευχάριστη είδηση που ακούστηκε ποτέ στη Σαντορίνη. Όχι μόνο για τους Έλληνες, αλλά και για τα εκατομμύρια των τουριστών που την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Το νοσοκομείο είναι η σημαντικότερη επένδυση που έγινε ποτέ στο νησί.

Πολλοί υποψήφιοι απορρίφθηκαν έμμεσα από τις επιτροπές γιατί οι επιτροπές ισχυρίζονται ότι δεν περιείχαν οι φάκελοι των υποψηφίων τα προ απαιτούμενα στοιχεία. Γι’ αυτό δεν τους κάλεσαν ούτε σε συνέντευξη. Οι υποψήφιοι δικαίως ζητούν να μάθουν ποια είναι αυτά τα στοιχεία που δεν υπήρχαν στους φακέλους τους και απορρίφθηκαν. Προτείνω να πάρουμε απόφαση να τους δοθούν άμεσα απαντήσεις. Η έννοια του δημόσιου χαρακτήρα εμπεριέχει και την πλήρη δημοσιότητα.

Ζητάς πρόεδρε στις γραπτές ανακοινώσεις σου συνεργασία με την αυτοδιοίκηση. Και η Εκκλησία; Αυτή δώρισε το οικόπεδο. Αυτή έθεσε στο δωρητήριο συμβόλαιο τη ρήτρα του Δημόσιου Χαρακτήρα.

Λαός και Εκκλησία υπερασπίστηκαν το Δημόσιο Χαρακτήρα και η σημερινή ηγεσία του υπουργείου υγείας υλοποιεί τις ρήτρες του δωρητηρίου συμβολαίου, σέβεται και πραγματοποιεί τη βούληση Λαού και Εκκλησίας.

Καλή Ανάσταση”.

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Νικος λέει:

    Για ποιο λόγο απορρίφθηκαν άτομα που πληρούσαν τα κριτήρια;; Αυτοί δεν πρέπει να ενημερωθούν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *