ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΒΑΪΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

 

 

 

 

“Με αφορμή το άρθρο περί του Αθηνιού θα ήθελα εάν θέλετε να κάνω μια ειπείν παρέμβαση επί αυτού του θέματος. Γενικά,το λιμάνι εδώ και 2 χρόνια από τον λιμένα μέχρι και την διασταύρωση για Πύργο είναι πλέον δυνητικά επικίνδυνο για πρόκληση σωρεία ατυχημάτων. Και ξεκινάω την πορεία ερχόμενος από Φηρά.

Κατά την περίοδο πλήρους τουριστικής κίνησης και τις ώρες αιχμής στην πρώτη δεξιά στροφή για την κατάβαση ξεκινά στην ουσία το κομμάτι του δρόμου που άνετα θα μπορούσε να είναι τμήμα του Ράλι Ντακάρ. Στη πρώτη λοιπόν δεξιόστροφη το οπτικό πεδίο χάνεται παντελώς με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι ακριβώς θα συναντήσεις μπροστά σου. Αφού λοιπόν ξεπεράσεις αυτόν τον πρώτο σκόπελο φτάνεις μετά από περίπου 400 μέτρα στο κομμάτι που καθαρά από θαύμα και εμπειρία ανθρώπων δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα θύματα.

Στην κούρβα λοιπόν αυτή τα μεγάλα οχήματα που ανέρχονται αλλάζουν λωρίδα μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα με αφορμή την αλλαγή λωρίδα από τους κατερχόμενους με αποτέλεσμα τον τρομερό εκνευρισμό την απώλεια ψυχραιμίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επισης λόγω της απίστευτης καταπόνησης του οδικού δικτύου το οδόστρωμα άνετα μπορεί να χρησιμεύσει σαν πίστα σκι σε χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες λόγω της ολίσθησης. Στον αντίποδα μ από τις 12 μέχρι και τις 3 που έρχονται όλα τα μεγάλης χωρητικότητας πλοία στην διασταυρώσω της ανόδου να επικρατεί ένας χαμός με ουρές κορναρίσματα εκνευρισμό και πάλι.

Και η μοναδική αστυνόμευση να είναι μόνο στην άφιξη του blue star. Τελειώνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι το λιμάνι είναι ένα σύνθετο πρόβλημα που αποτελεί ένα ολόκληρο σχεδόν οδικό δίκτυο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *