ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΙΒΑΡΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

   Την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας. Όπως σημειώνουν στελέχη του ΑΟ, μπορεί μεν τα διαρκείας να αφορούν στην αγωνιστική πορεία της Ομάδας που τα τελευταία χρόνια λάμπει στο στερέωμα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Βόλεϋ Α1 Γυναικών, δίνοντας στους φιλάθλους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες, αλλά η ουσιαστική τους αποστολή είναι άλλη. Δίνουν στη Διοίκηση το κατάλληλο οικονομικό εφαλτήριο, ώστε να συνεχίσει το σοβαρό έργο που γίνεται στις Ακαδημίες και τους μικρούς αθλητές, καθώς η λάμψη της πρώτης ομάδας, έχει γίνει σοβαρό κίνητρο για την προσέλκυση περισσοτέρων παιδιών στο άθλημα.

Χαρακτηριστικό είναι, πως στο επιτελείο της Ομάδας, δεν μετέχουν μόνο Προπονητές και Γυμναστές, αλλά επίσης ειδικευμένοι Γιατροί και Φυσικοθεραπευτές, που δίνουν τα κατάλληλα εχέγγυα, ώστε η μύηση στο άθλημα να γίνεται σύμφωνα με τα πιο προηγμένα, διεθνή πρότυπα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Όσο για τη “μεγάλη Ομάδα”, αυτή εκτός από πρότυπο, αναμένει την ενθουσιώδη στήριξη των φιλάθλων, την βοήθεια των χορηγών (είναι μια αμφίδρομη βοήθεια) και ίσως μια μεγαλύτερη γενναιοδωρία από τον Δήμο Θήρας, ώστε να ακουστεί ξανά φέτος ο εθνικός ύμνος σε ξένα γήπεδα και να διαφημιστεί πολλαπλά η Σαντορίνη.

Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια επικοινωνώντας με τις αθλήτριες:
Νίκη Μουντάκη στο τηλέφωνο   6932 113468
Μαρίνα Τσοχατζή στο τηλέφωνο 6940 025309
Ειρήνη Τσοπανίδου στο τηλέφωνο 6984 882081

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *