ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΑΘΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 

 

 

H Οικογένεια του ΑΟ Θήρας, υποδέχτηκε τη νέα χρονιά, διαπιστώνοντας για μια ακόμα φορά πως μεγαλώνει, στηρίζεται και κερδίζει την αγάπη περισσότερων φίλων. Οι αθλήτριές μας, οι Ακαδημίες, το προπονητικό επιτελείο και η Διοίκηση, είχαν τη χαρά να υποδεχτούν τον κόσμο, τις Αρχές του νησιού, αλλά και τους αφοσιωμένους χορηγούς που συμβάλλουν στην πορεία μας προς το όνειρο.

Παρόντες στην Εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας κ. Γιώργος Νομικός, ο Α Αντιδήμαρχος κ. Μάρκος Καφούρος που απηύθυνε χαιρετισμό, όπως και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας που έκανε ειδική μνεία στις Ακαδημίες μας.

Ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη νιώθουμε για την κ. Μαρίνα Πετίνη – Βασαλάκη του “Kamari Gold” που προσέφερε για μια ακόμα το μεγάλο δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί της πίτας (ένα ακριβό, άριστης ποιότητας ρολόι) καθώς και αναμνηστικά για την όλη την ομάδα και το προπονητικό επιτελείο. H τυχερή του μεγάλου δώρου ήταν η Αθλήτρια Βασιλική Κοσμίδου (libero). Της ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή στην ζωή της.

Μεγάλη χαρά μας ήταν, πως μεγάλοι χορηγοί όπως ο Σπύρος Φουστέρης που αδιάλειπτα και γενναιόδωρα, υποστηρίζει τις Ακαδημίες και την αθλητική μας προσπάθεια, καθώς και πολλοί άλλοι, βρέθηκαν και γιόρτασαν μαζί μας.

Η Διοίκηση του ΑΟ Θήρας, προσέφερε 3 τάμπλετ στους μικρούς τυχερούς αθλητές μας καθώς και δύο αγωνιστικές φανέλες με την ελπίδα (και επιδίωξη, από την πλευρά μας) να την φορέσουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον οικοδεσπότη Πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ κ. Ελευθέριο Τζούρο, τόσο για την παρουσία, όσο και για την πρόθυμη παραχώρηση του Γυμναστηρίου προκειμένου να γίνει η εκδήλωσή μας.

Όσο για όλους εμάς, σιγουρευόμαστε πως οι αρχές που θέταμε όταν ξεκινούσαμε αυτό το ταξίδι στο όνειρο, υλοποιούνται. Με Ακαδημίες που διδάσκονται γύρω στα 150 παιδιά. Με την Ομάδα να πρωταγωνιστεί στην Α1 του Βόλεϊ Γυναικών, τους φιλάθλους να μας μεταδίδουν τον ενθουσιασμό τους και την Οικογένειά μας να μεγαλώνει.

Το όνειρο συνεχίζεται!”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *