ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΕΠΙΤΡΕΠΟNΤΑΙ ΟΛΑ;

ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ, ΕΠΙΤΡΕΠΟNΤΑΙ ΟΛΑ;

 4g

   Από αναγνώστη της σελίδας λάβαμε επιστολή για την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη Σαντορίνη. Έχει ήδη δημοσιευτεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά επίσης ο συντάκτης της, έχει δώσει τα πλήρη στοιχεία του, πράγμα που σημαίνει πως δεν είναι απλά οργισμένος, αλλά και υπεύθυνος- ενεργός πολίτης. Η σελίδα, απάλειψε απλά δύο ονόματα, θεωρώντας πως το ζήτημα, έχει μεγαλύτερες διαστάσεις.

  «Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα
Θυμός οργή αχαριστία και αγανάκτηση !!!!! με πιάνει με τους ανεγκέφαλους συμπολίτες μας που στο βωμό του κέρδους δεν σκέπτονται την υγεία τους ,των παιδιών τους !!! των συμπολιτών τους !!!!! αλλά και της επιπτώσεις στον τουρισμό
Αχ τι εννοεί ο ποιητής άραγε ??
Στα Φηρά της Σαντορίνης τοποθετήθηκε κεραία 4G γνωστής κινητής τηλεφωνίας σε οικεία με θεά την καλντέρα !!!!!!!
Το οίκημα βρίσκεται μπροστά από το Δεσποτικό (οικεία Μητροπολίτη ) και σε σημείο αναπνοής από πολλά ξενοδοχεία (Atlantis ,Aresana,Pantelia suites ,Νonis ,Aigialos ,Tzekos, Kamares ,Cori rigas , Aroma suites, και άλλα πολλά που θα αναφέρονται σιγά σιγά για να μην βαρεθείτε να διαβάζεται
Επίσης πολλές οικίες μονίμων και μη θηραίων και αρκετά εστιατόρια υψηλής Γαστρονομίας ( είχαμε και την χρονιά τους εφέτος του χρόνου θα έχουν την τους !!!!!!!!! (θα ψήνουν στο ύπαιθρο από την ακτινοβολία )
Αγαπητέ φίλε , λαμόγιο που δεν σκέπτεσαι τίποτα παρά μόνο το παράνομο χρήμα που θα εισπράξεις διότι δεν έχεις άδειες !!!!
Αν είχες δεν θα έκρυβες μέσα σε κιούπια (και ακαλαίσθητα ) εγκαταστάσεις και στο καμαράκι μέσα την κεραία !!!!!!!!!!
Δυστυχώς όμως εσύ ακόμα μυαλό δεν έβαλες , αν δεν ξεκινήσει η αλλαγή νοοτροπίας από την γενιά μας πως θα αλλάξουμε ???
Να γνωρίζεις ότι εάν κάνω λάθος θα ζητήσω Δημόσια Συγγνώμη σε όλα τα τοπικά και όχι μόνο Μ.Μ.Ε
Εάν όμως είσθε παράνομοι !!! θα απαιτήσω την τιμωρία σας μέσω των δικαιωμάτων που μου δίνει η πολιτεία».