ΚΙΝΕΖΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

πραγματικότητα να κινείται

  «Η πραγματικότητα κινείται μεταξύ  παραμυθιού και φαντασίας»

«Το νησί είναι το πιο λαμπρό κόσμημα στο Αιγαίο, η γη της πλατωνικής ελευθερίας. Εδώ  βρίσκονται τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα του κόσμου, η πιο υπέροχη θέα στη θάλασσα, όπου συναντιέται το μπλε και άσπρο χρώμα του ουρανού και της γης. Είναι το αγαπημένο μέρος  για τους καλλιτέχνες και  ο παράδεισος ενός φωτογράφου», γράφει η κινέζική ηλεκτρονική επιθεώρηση finance.gucheng.com, σε ένα αφιέρωμά της για τα 10 ομορφότερα σημεία διακοπών του πλανήτη.

Στις πρώτες θέσεις κατατάσσει το Μπρουνέϊ, το Αμπού Ντάμπι και τις Μαλδίβες, και η Σαντορίνη βρίσκεται τέταρτη, με τη σελίδα να σημειώνει: «όλες οι νύφες είναι πρόθυμες να κάνουν το γάμο τους (εδώ). Υπάρχουν  5.000 χρόνια ανθρώπινου πολιτισμού στην ιστορία του νησιού με την πραγματικότητα να κινείται μεταξύ  παραμυθιού και φαντασίας. Αυτό το μέρος, βρίσκεται ανάμεσα στο γαλάζιο του ουρανού και του νερού, με παθιασμένους ανθρώπους να ζουν στα χείλη του κρατήρα. Ποιος δεν θέλει να βάλει την πιο όμορφη θάλασσα στον κόσμο του; Ακόμα κι αν είναι μόνο για μια μέρα!».

Στις επόμενες θέσεις βρίσκονται : Σεντ Μόριτς (Ελβετία), Παλμ Μπητς (Φλόριντα- ΗΠΑ), Μονακό, Σεϋχέλλες και Νίκαια (Γαλλία).

http://finance.gucheng.com/201401/2624155.shtml