ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΟΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

ΙΝΕΓΣΕΕ«  Σας ενημερώνουμε ότι το Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ, αναπτύσσοντας μια νέα πρωτοβουλία, υλοποιεί το έργο «Ανάπτυξη δικτύου υπηρεσιών πληροφόρησης, συμβουλευτικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης εργαζομένων», με στόχο την ενημέρωση, πληροφόρηση και παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής σε εργαζόμενους στον Ιδιωτικό Τομέα (Έλληνες και οικονομικούς μετανάστες), αλλά και σε ενώσεις, συλλόγους και σωματεία  εργαζομένων, σε θέματα όπως η κοινωνική ασφάλιση, οι εργασιακές σχέσεις, η ασφαλιστική και εργασιακή νομοθεσία, καθώς και σε θέματα απασχόλησης και κατάρτισης.

Στο Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου – Κυκλάδων πραγματοποιείται διαπροσωπική εξατομικευμένη επικοινωνία πληροφόρησης – συμβουλευτικής, όπου ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα διατύπωσης των ερωτημάτων του, τα οποία στη συνέχεια θα εξετάζονται από εξειδικευμένους νομικούς συμβούλους.

Σε πρώτη φάση τα ερωτήματα τίθενται αποκλειστικά με e-mail και με συμπλήρωση της σχετικής φόρμας επικοινωνίας που διατίθεται στην ιστοσελίδα: http://www.inegsee.gr/diktyo-plhroforhshs.html.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Νοτίου Αιγαίου – Κυκλάδων, στη διεύθυνση: Ανδρέα Κάργα 62, 84100 Ερμούπολη Σύρος, τηλ. 2281085306, fax 2281081692, e-mail: syrosinediktio@inegsee.gr».