ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Η “ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ”

 

 

 

12115446_870638056383233_6212890118850203102_n“Ο πολιτιστικός σύλλογος «Εστία Πύργου Καλλίστης» ανακοινώνει ότι θα φιλοξενήσει στο εντευκτήριο της Εστίας Ημερίδα της εταιρίας Rossato που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2016, ώρα 18.00-21.00, με τίτλο «Μειώστε την κατανάλωση.., αυξήστε τα κέρδη σας.»

Η παρουσίαση της Rossato, θα περιλαμβάνει τα νέα συστήματα που εισαγάγει στον Ξενοδοχειακό κλάδο καθώς επίσης, για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης σε ξενοδοχείο, που έχει ήδη εγκατεστημένα τα συστήματα Rossato.

Επίσημος προσκεκλημένος στην Ημερίδας θα είναι ο Δρ Ιωάννης Παππάς, μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπος στην Ελλάδα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού, του φορέα που σε διεθνές επίπεδο θέτει τα κριτήρια του Αειφόρου Τουρισμού για τα Ξενοδοχεία, τους Τουριστικούς Πράκτορες και τους Προορισμούς.

Στην παρουσίαση του ο Δρ Παππάς, θα αναλύσει την παγκόσμια διάσταση της Αειφορίας στον Τουρισμό, τα διαθέσιμα πρότυπα για ξενοδοχεία και προορισμούς, ενώ θα αναδείξει την σημασία των ενεργειακών αναβαθμίσεων στην προετοιμασία μίας τουριστικής εγκατάστασης για την αειφόρο πιστοποίησή του.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες στην ανακοίνωση της εταιρίας Rossato”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

«Η κατανάλωση ενέργειας έχει γίνει η μεγαλύτερη δαπάνη για το ξενοδοχείο μου. Θα ήθελα να μειώσω το κόστος, αλλά όχι εις βάρος της άνεσης των πελατών μου. ”  Αυτή είναι μια κοινή σκέψη, πολλών ξενοδόχων στην Ελλάδα.

Πώς είναι δυνατόν, να μειωθεί η κατανάλωση στα ξενοδοχεία και ταυτόχρονα να βελτιωθεί η άνεση των φιλοξενουμένων και να αυξηθούν τα κέρδη του ιδιοκτήτη;
Αυτό το ερώτημα θα σας απαντήσουμε, στην Ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου στην Σαντορίνη με τίτλο «Μειώστε την κατανάλωση.., αυξήστε τα κέρδη σας.”

Η παρουσίαση της Rossato, θα περιλαμβάνει τα νέα συστήματα που εισαγάγει στον Ξενοδοχειακό κλάδο καθώς επίσης και επίσκεψη σε ξενοδοχείο, που έχει ήδη εγκατεστημένα τα συστήματα Rossato.

Επίσημος προσκεκλημένος στην Ημερίδας μας, θα είναι ο Δρ Ιωάννης Παππάς, Μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπος στην Ελλάδα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού, του φορέα που σε διεθνές επίπεδο θέτει τα κριτήρια του Αειφόρου Τουρισμού για τα Ξενοδοχεία, του Τουριστικούς Πράκτορες και τους Προορισμούς.images

Στην παρουσίαση του ο Δρ Παππάς, θα αναλύσει την παγκόσμια διάσταση της Αειφορίας στον Τουρισμό, τα διαθέσιμα πρότυπα για ξενοδοχεία και προορισμούς, ενώ θα αναδείξει την σημασία των ενεργειακών αναβαθμίσεων στην προετοιμασία μίας τουριστικής εγκατάστασης για την αειφόρο πιστοποιησή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *